Wyświetl pojedynczy post
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2011, 15:27
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Jestem pewnien, że nie rozróżnia. Że teraz to idzie jak buldożer i prawdziwi kibice i prawdziwi kibole (ultrasi) cierpią. Cierpią też piłkarze i kluby które tak bardzo kochamy.

Natomiast, cytując kasyka - Szanujmy się, tak? - jak rząd ma dokonywać rozróżnienia, jak sami Kibole nie potrafią?! Sami kibole nie umieją oddzielić szumowin, nie potrafią ich wypluć poza nawias i kryją ich, pozawalają im wtopić się w tłum, LEGITYMIZUJĄ ich działania. Dlatego dostają odłamkami.

Ultrasi sami na siebie sprowadzili ten los, stając murem za bandytami przez FAŁSZYWIE pojmowany honor i lojalność. Teraz MY wszyscy jesteśmy postrzegani przez pryzmat paru pojebów i my wszyscy cierpimy. Cierpi nasz klub, cierpią piłkarze - ja cierpiałem na wczorajszym meczu.

Gdyby od początku eliminować mendy które łamią krzesełka, rzucają noże na murawę, rozbijają szyby itp, to NIKT by ich z ultrasami nie pomylił.

A tak musimy przeczekać burze, i mam nadzieje, że wyjdziemy z tego - jako kibice - silniejsi. A potencjał kibicowski mamy najlepszy, i mam nadzieje, że do żadnej "anglizacji" kibicowania nie dojdzie, bo to byłaby tragedia.
Czy Ty naprawdę nie widzisz jak jaśnie nam panujące PO nas wszystkich okrada i robi w wała na każdym kroku? Obiecuje jedno a robi drugie? Nie widzisz tego? Nie widzisz że są ważniejsze tematy w tym kraju na pierwsze strony gazet niż odpalenie racy na stadionie? Budżet się sypie , układ goni układ a GW za prikazem Donka podsuwa ogłupiałemu ludowi tematy zastępcze które są bardziej medialne i nie wymagają refleksji nad nimi. To samo z dopalaczami. Czemu nie mówi się o dziurze w budżecie która jest jak stąd do Australii? Chłopie , weź i wycałuj Donka , Mira , Rycha , Zbycha i kogo tam jeszcze chcesz z Twojej ukochanej Platformy , kup kwiaty i jeszcze podziękuj że wczoraj jak to piszesz "cierpiałeś" ale w duchu zaje*iście się z tego cieszyłeś. Dobrze ktoś wcześniej napisał , jesteś HIPOKRYTĄ!
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując