|
Miałem nic nie pisać - bo z reguły nie lubię się wdawać w "nakręcane" przez pewne jednostki dyskusje ale :
1. Co do nie śpiewania przez E - ludzie śpiewają ale rozpiętość wiekowa to przedział pomiędzy 2 a 82 - wiec i nie ma takiej PARY jak młodziankowie z sektora G.
2. Na wczorajszym meczu 95% ludzi z E nie miało pojęcia o co do końca chodzi z protestem, jak długo ma trwać i jaką ma mieć formę (ludzie pytali jeden drugiego co jest grane ale nikt nie miał pojęcia co i jak)
3. Po pierwszej połowie większość szlag trafiał że nikt nie wspierał DRUŻYNY (po to chodzimy przecież na mecze -?) wiec garstka ludzi - zapewne tych którzy swoje początki mieli na G zaczęła działać - i reszta podjęła pałeczkę - niech nasi kopacze nie graja jak na rodzinnej stypie - z tą myślą sektor E OBUDZIŁ SIĘ DO DZIAŁANIA
4. Na koniec - LUDZIE CZY NIE WIDZICIE ŻE ELEMENTY USIŁUJE PORÓŻNIĆ MIĘDZY SOBĄ NASZĄ WIŚLACKĄ BRAĆ - NIE DAJMY SIĘ SPROWOKOWAĆ !!!!!!!!!!!!!!!
Na podsumowanie :
Chodzę na E - jestem PIKNIK - OK - ale nie macie prawa panie i panowie z sektora G na mnie gwizdać i wyzywać !!!!!!! - jestem takim samym kibicem jak i WY !!!!!!! - mniej aktywnym ale w mordę zebrałem parę razy za to że mam takie a nie inne WIŚLACKIE serce.
WIĘC - niech to będzie dla nas wszystkich nauczka, zimny prysznic, czy jak to tam nazwać - ja ze swojej strony mówię - co było a nie jest ...... - puszczam wczorajszy incydent w niepamięć - w niedzielę DERBY potem MISTRZOWSKA FETA 29 MAJA - pokażmy prowodyrom że WIŚLAKÓW NIE DA SIĘ ZWAŚNIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
MISTRZ, MISTRZ NASZ TS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|