Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2011, 12:55
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Śmiano się ze po akcji w Bygdoszczy stosowano odpowiedzialność zbiorową.

Wczoraj sektor G zastosował odpowiedzialnośc zbiorową w stosunku do sektora E.

Rozumiem ze ludzie ktorzy tworzyli kiedyś lat wstecz przed Cupiałem ruch kibicowski na Wiśle, i teraz siedzą na E to frajerzy? Sytuacja jest nie pierwszy raz, bodajże na Jadze sektor G popełnił podobne faux pas
Ta 11000 trybuna minus narozkik F i wszyscy jeździli Gdzie? Chyba do babci...
Chłopie Ci co jeździli to było ich tam może 300, 400 reszta to przysłowiowe przydupasy, co Wisłe sprzedadzą za sukces. Połowa nie widziała co się dzieje, a druga połowa pikników co chodzą na mecze tylko u siebie i tych kilka set osób strasznie się sfrustrowało i nagle zaczło dopingować. A czemu tak nie dopingowali jak był mecz z Górnikiem jak było 0:2? I gwizdali na prawie że chodzącą legende klubu jak schodził z boiska? Tak traktujecie historie, tradycje, zasłużonych piłkarzy? Gwizdami? i "jebać pzpn"?. Wy chcecie mieć prawo głosu? Jak przychodzą na Wisle siedzieć i buczeć, to sie niech konsekwentnie nie odzywają. Klub blokuje oprawę, nie chce rozmawiać z przedstawicielami nas wszystkich kibiców, łamie zasady, w sposób arogancki, bezczelny, traktuje ludzi co dla Wisły wiele poswiecili(tak wiele więcej poswiecili niż wiekszosć krzykaczy z E) jak piąte koło u wozu, mając ich w dupie od dawna, wogóle nie wstawiając się za nimi w żadnej sprawie. Kibice z E mają to w dupie? Nie potrafią uszanować protestu? W imię czego? w imię wyniku?, który i tak w dużej mierze jest już przesądzony, W imie piłkarzy?, ktorzy odejdą i mają tak naprawde Wisłe szeroko gdzieś? Czy może to było złośliwe robione? Nie to nie był protest dla Starucha i Litara... bo my ich mamy w dupie, dla nas to zwykle ....., ale nie godzimy się na to, że ktoś będzie pluł nam kibicom Wisły(Nie Legii czy Lecha- ci się już raz sprzedali) w twarz, a my bedziemy udawać, ze desz pada... dlatego nie ma mowy, o takich akcjach, jak ta klubu, nawet w obliczu tego, ze sie zesrali po spotkaniu z Tuskiem. Oni jak chcieli, to by wiedzieli co na niej ma być. Więcej pisać nie mam ochoty, powiedziałem już co o tym myśle.
Mam także zal do gniazdowego, za to, że nie posadził ludzi zeby sie nie odzwywali i dali się piknikom wyszumieć. Dziś zaden człowiek z sektora E, ktoremu nie zależy na atmosferze i normalnych ludzkich relacjach kibica z działaczem ma argument, żeby zwalać wine na tych co wczoraj ich obrażali. Ta napinka była nie potrzebna, trzeba się było opamiętać. - to było przegięcie... A sprawa hymnu... to był skandal, i my wszyscy jesteśmy za to odpowiedzialni.
Jeszcze jedno. Czas zakopać topór wojenny, pogodzić się pocmokać i udowodnić, że WISŁA to MY - WSZYSCY już w niedziele.
Pozdrawiam.

crazykaro napisał(a):Wyświetl post
To ze ty wróciłeś po strzelonej bramce i wtedy usłyszałeś doping z E to twój problem. Kibice z E widzieli że piłkarzom nie idzie to chcieli im pomóc.
A te całe zamykane stadiony i protesty nie zaczęły się od Tuska i rządu tylko od kiboli wbiegających na stadion czy przebiegających pól trybuny aby zaatakować kibiców gości. To jest zachowanie rozwydorznych dzieci. Najpierw nabroją a później płaczą że dostali szlaban na komputer.
jeszcze jedno: NIE STAWIAJ MNIE, MOICH KOLEGÓW, I WIĘKSZOŚCI KIBICÓW NA RÓWNI Z TYMI DEBILAMI!!! NIE ŻYCZĘ SOBIE TEGO!! NIE POTRAFIĄ ICH USUNĄĆ, UKARAĆ, - PROBLEM RZĄDU!! NIE MÓJ, MI ONI NIE PRZESZKADZAJĄ, ALE NIE MOŻE BYĆ TAK, ŻE JA MOI KOLEDZY, WY I MY WSZYSCY, MAMY ZA TO CIERPIEĆ!!
Pozdrawiam jeszcze raz.
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.05.2011 o godz. 13:00.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując