aNouc napisał(a):

Jest ich sporo których tego chcę, i chodzi o stare roczniki którzy mają przejechane za Wisłą tysiące kilometrów. Chodzi o zwykłą normalność na stadionie, której teraz nie ma. Spadek równa się oczyszczenie i błaganie Basałaja tych niedobrych o powrót.
Taki spadek bardzo dobrze podziała (przerabiało to kilka teraz czołowych ekip), niestety od wejścia TF trochę dziwnych osób się uzbierało.. i teraz mamy co mamy (vide wczorajszy cyrk na trybunach)
Ty spoglądasz na to tylko z perspektywy sportowej. Ja sportowej i kibicowskiej, stąd Ciebie to dziwi, a dla mnie to normalne.
|
Spoglądasz na coś z perspektywy sportowej życząc klubowi spadku do 1. ligi?
To mam propozycję.
Ty, i te sporo osób, które tego chce - załóżcie sobie swoją Wisłę. Niech gra na jakimś innym, zapyziałym stadionie od klasy C (to dopiero będzie oczyszczenie).. a nawet nie - Wisła pewnie nie będzie operatorem stadionu, więc wynajmujcie sobie stadion na mecze od miasta. Zróbcie bilety za 5 zł, dopingujcie przez 90 minut albo protestujcie kiedy tylko chcecie, kibicowsko bądźcie zwartą mocną grupą. Sportowo pewnie też, bo przecież jest Was wiele, więc z biletów i sponsorów zbudujecie mocny zespół. Awansujcie rok po roku. Stwórzcie najmocniejszą w Polsce, elitarną, zwartą ekipę, której nikt nie podskoczy. Pod egidą oczyszczonej Białej Gwiazdy.
Zrobili tak w Manchesterze, próbowali i w innych miejscach. To nie jest nie do zrobienia.
Wygląda na to, że walcząca rok po roku o mistrzostwo Telefonikowa Wisła przestała być Waszym klubem.