Wyświetl pojedynczy post
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2011, 11:55
dynek.pl

koszt dwóch wyjazdów ( a nie raz wystarczy jednego ) w sezonie, przewyższa różnice w cenach karnetu między D a E.
Tak więc według twojej pokrętnej logiki, to kibice z d jeżdżący na wyjazdy, wydają więcej pieniędzy, są bardziej zaradni i zarazem inteligentniejsi. Co ty na to Einsteinie?

Mam karnet na E i mi było wstyd za to, że wszystkie kluby w Polsce potrafiły dostosować się do protestu z wyjątkiem nas.
Późniejsze beszty (też skandal) ze strony młyna były konsekwencją niedostosowania się niektórych do protestu.

Chwile jeszcze łudziłem się, że jest to konsekwencją, tego iż niektórzy po prostu o nim nie wiedzą. Niestety jednak to jaką niektórzy czerpali perwersyjną radość z robienia "na przekór" młynowi oraz wypowiedzi ludzi tutaj na forum całkowicie pozbawiły mnie złudzenia.

W każdym klubie są kibice sukcesu, w każdym klubie są pikniki, ale dlaczego tylko na Wiśle te pikniki nie potrafią dostosować się do reszty, a wręcz z premedytacją łamią protest ?

Jestem cholernie rozgoryczony. to chyba najsmutniejszy mecz na jakim kiedykolwiek byłem.
Ostatnio edytowane przez Snow : 12.05.2011 o godz. 12:04.
Odpowiedz cytując