Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2011, 11:47
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Zobacz sobie, jak poradziła sobie Legia bez "żylety".Wkońcu pikniki przestały przychodzić na mecze, bo nie dość, że na boisku była żenua, to jeszcze cicho na trybunach.
Myślisz, że to taka abstrakcja, by na Wiśle było podobnie?Sport jest dla ludzi a nie ludzie dla sportu, tak samo kluby piłkarskie.

Mam nadzieję, że aktualna sytuacja już się nie powtórzy a co co miało miejsce wczoraj będzie nauczką dla wszystkich.
Chłopie, lubię cię ale jeśli podejmujesz dyskusję ze mną - to na temat tego, co piszę. A nie na temat tego, co wydaje ci się, że ja myślę.

Nikt nie chce wyrzucać ultrasów ze stadionu Wisły. Przecież specjalnie dla nich jest osobny sektor dla najbardziej fanatycznych kibiców.

Chodzi o to, że przy - wkrótce - 30 tysięcznym stadionie ultrasi będą stanowić ok. 15-20% wszystkich kibiców. I pora zrozumieć, że jako mniejszość ruch ultras powinien zacząć szanować tą większość, która obecnie wynosi ok. 2/3, a wkrótce pewnie i z 75-80% wszystkich kibiców.

Im szybciej to zrozumieją osoby decyzyjne, tym lepiej dla ultras, wszystkich kibiców i przede wszystkim dla Wisły. Czasy się zmieniają w sposób nieuchronny.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując