Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2011, 09:45
coni napisał(a):Wyświetl post
Człowieku wez sie ogarnij!! Tacy ludzie jak ty zabijaja sport.
Co wg ciebie maja zrobic nasi pilkarze? odpuscic mecz? zagrac na remis? Oszukac wlasnycj kibicow?

Oni przyjezdzaj do nas i beda walczyc na 100%, my gramy u siebie i gramy na 100% i to wszystko. Taka jest istota tego sportu. Zero kalkulacji, zero kunktatorstwa, walka do upadlego. Nikt nikomu nie odpuszcza! Niech wygra lepszy!!! I wtedy dopiero zwycieswto smakuje najlepiej jak wiesz ze przeciwnik dal z siebie 100% a mimo tego przegral!
To bedzie mecz o dominacje w tym miescie! Jak zasluza dobra gra to sie utrzymaja, a jak nie to spadna. Co mnie to obchodzi? Mamy odpuszczac komus, a kogos innego przycisnac?

Nie! każdego nalezy traktowac tak samo. NIE ODPUSZCZAC I WALCZYC NA 100%.
Ok .. trochę racji masz z tym zabijaniem sportu ale nie do końca mnie zrozumiałeś.
Nie chodziło mi o to żeby kazać grać na remis ... i odpuszczać grę ..... ja napisałem że można zacząć próbowanie nowych rozwiązań i że ja byłbym zadowolony gdyby padł remis.
Uważam też że wszyscy wymienieni przeze mnie piłkarze mogą dodać coś do drużyny i ryzyko pogorszenia gry Wisły nie jest duże.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując