Wyświetl pojedynczy post
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2011, 08:45
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Czytajać oburzonych Januszy z E naprawdę ma się ochotę siąść i płakać.
Brawo! Jak zwykle ....a pod prąd, byle by pokazać swoją odrębność.Dlatego właśnie, zazdroszczę tego, co się dzieje na Widzewie,Lechu,Legii, czyli ekipach lepszych od nas.
Tam jest prostest i się każdy dostostuje, ale na Wiśle się ludziom w dupach od dobrobytu poprzewracało.
Gdzie ....a byluście, jak trzeba było pospiewać na 2 strony?Była cisza na E jak makiem zasiał, jednak gdy na swój sposób walczy się o elementarne swobody obywatelskie pod postacią braku dopingu, Janusz musi pokazać swoją odrębność
Mam nadzieję, żę tego typu sytuacja na następnym będzie stłumiona w zarodku i to nie ważne w jaki sposób.
No pieknie, protestujac przeciwko ograniczaniu wolnosci slowa chcesz robic to samo tylko prawem piesci.
Protestujac przeciwko odpowiedzialnosci zbiorowej robisz to samo (czym sobie pilakrze wczoraj zasluzyli
na brak dopingu ?)
"Uwielbiam" ta hipokryzje srodowisk kibicowskich.
Tak to jest jak sie wymysla nieprzemyslany protest na 2 godz. przed meczem na zasadzie "na zlosci babci
odmroze sobie uszy".
Bylo tyle meczow bez oprawy w tym sezonie i nie bylo problemu - mecz nie konczy sie na oprawie.
Mam nadzieje, ze ultrasi beda miec choc odrobine honoru i jak przyjdzie zbierac na jakas kolejna
oprawe nie bede wymagac tego od sektora E.

zabsko napisał(a):Wyświetl post
A na marginesie - kasowanie postów niezgodnych z tematem - jestem za. Ale wywalenie całej dyskusji z forum ABG na temat jak najbardziej kibicowski to już śmierdzi cenzurą. Z którą chyba przecież nikt z nas nie chce mieć cokolwiek wspólnego.
Mysle, ze wskazany jest jakis protest na derbach w tej sprawie pytanie tylko czy sa jeszcze jakies minuty meczu wolne od protestu kiedy byloby miejsce na ten protest.
Czy ktos z kumatych ma jakis harmonogram, od ktorej do ktorej minuty proestujemy przeciwko czemu i w jaki spsob ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując