partyzant1983 napisał(a):

Tak może wyrastają z ruchu ULTRAS... mają przecież swoje rodziny...dzieci... a także i teściowe (np. ja), ale widzę że mimo wszystko chcą wspomagać dopingiem Wisłę... i nie można nazwać ich piknikami...bo ja na R22 spędziłem 16 lat a także zaliczałem liczne wyjazdy i uważam że 60 % osób z G nie porówna się ze mną....ba nawet nie potrafiła by ze mną porozmawiać na temat meczów z przed 10 - 15 lat, tylko dlatego że sami mają 15 lat...(kumaci mogą pooglądać coś na YT) mi nie odpowiada dopingowanie w stylu: "śpiewaj bo ci wypier..le z liścia", to takie miłe zachęcanie do dopingu przez gości którzy iloraz inteligencji mają poniżej 30... a dzisiejszy teatrzyk to już totalne dno... nie każdy ma 13 lat i siedzi na forum 18/24 h aby wiedzieć o co chodziło...
Najbardziej rozśmieszyła mnie sytuacja gdy sektor E rozpoczął śpiewanie hymnu... wiele osób z G zrobiło to samo ale po komendzie tego "kogoś" z mikrofonem usiadło w tempie w jakim mój pies reaguję na komendę "SIAD"... cóż zapomniałem że mogli dostać przecież z liścia od jakiegoś szympansa....
|
mnie jak pewnie wielu z nas dziś ponoszą nerwy
Żenada to osiłki, które chodziły i darły się CHAMY I PEDAŁY NIE PROWADZIĆ DOPINGU

!! K...A M.Ć ALE TO PRZESADA - na szczęście część osób ich nie słuchało i dalej prowadziło doping dla WISŁY KRAKÓW.
Jak nie chcieli prowadzić dopingu - wolna wola i niech dadzą wolną wolę innym - tyle w temacie.
Ja mam w dupie Tuska i protest - bo jedne i drugie jest ch.ja warte. Co ma być to będzie, trzeba się pogodzić z tym, że stadiony nie będą folwarkiem dla takich osiłków jak powyższe "osoby wspierające protest".
Ultrasi robią dużo dobrego, ale jeśli to prawda co słyszałem od puszkowego, że miał to być krzyż niesiony przez Ultrasów to k...a to lekka przesada!
Proponuję wykorzystać następnym razem KORAN ! na pewno będzie o nas jeszcze głośniej!!!