Cytat:
|
Dzisiaj nie otworze buzki na meczu, siadam grzecznie i oglądam meczyk, w przewie wychodze, wracam w 60 minucie... ostatni raz kupiłem karnet. Chcą wojenki, będą ją mieli... I radzę szybko działać, bo tak bedzie wyglądać mecz piłkawski w Polsce w najbliższych latach...
|
Moim zdaniem takie niedopingowanie na meczu to nie jest dobry pomysl. Powiedz kogo to zaboli? Nabije Basalaj sobie kieszen z kasy z Twojego biletu? Nabije. takze dla niego to najlepiej jak kupisz ten bilet, w.......isz kielbase, kupisz napoj bo sowjego nie wniesiesz i mozesz sobie spowrotem spie..c do domu. No i jeszcze w tygodniu kup koszulke klubowa. Najbardziej ich boli to ze nie beda mieli kasy z biletow i mysle ze tutaj powinno sie uderzac.
Marzy mi sie zeby we wszystkich klubach w Polsce zrobic to co zrobila Legia podczas wojny z ITI. Czyli pusty stadion. To ze nie ma dopingu to ich wcale nie zaboli, co ich to obchodzi.
Cytat:
cóż, trudno - nie ide na mecz dla oprawy bo tę mógłbym zobaczyć na zdjęciach i zostać w domu
dramatu nie ma
|
rzcezywiscie dramatu nie ma. Zakazuja nam wywieszenia oprawy. Marnuja kilkanascie tysiecy zlotych z naszych zbiorek i dni ciezkiej pracy Ultrasow. Jesli to dla ciebie nie jest dramat to ja ....a gratuluje. No ale wiadomo, prezentujesz tutaj postawe przecietnego Polaka. W dupie masz wsyztsko i patrzysz tylko na efekt koncowy. Myslisz ze oprawa to tylko 5 minut jej wywieszenia. Tak samo juz sie wczesniej wypowiadales w innych tematach. Wez przejrzyj na oczy!
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.