|
Probierz podał się do dymisji, dziwnie że 4 kolejki przed końcem sezonu, mógł pociągnąć do końca, ale w sumie....to wielki prezent dla Śląska. Bo traci tylko oczko do Jagi, a jak wiadomo gdy przychodzi nowy trener, z inną wizją, z innym pomysłem na grę, z innym podejściem do piłkarzy to nie odrazu się wygrywa prawda ?
Oj będzie ciekawe.... mecze Śląska do najłatwiejszych też nie należą, o ile z Bełchatowem czy Ruchem powinni sobie poradzić, to z KSG czy Arką może być ciężko.
Zabrzanie chcą jak najszybciej ewakuować się z tego klubu, który ma 30 mln długu . Więc im lepsza gra górników - tym większa szansa że jakiś klub ich kupi po tym sezonie. A ara gra o utrzymanie, pasiaste ich łyknęły w tabeli więc nie mają teraz nic do stracenia. Tylko wygrywać.
Co nie zmienia faktu że RACZEJ Śląsk zagra w pucharach za rok, kwestia tylko które miejsce zajmą w e-lidze.
====
z zasady nie czytam komentarzy na onecie, bo trolli się nie karmi, ale hmm....ten post w sumie nie wydaje się pozbawiony sensu.
DLACZEGO PROBIERZ NA FINISZU PASUJE ? I RZUCA RĘCZNIK NA MATĘ ?
~fryzjer
wczoraj, 22:08
dla mnie to smierdzi przekretem, celowo chce odejesc, jaga umoczy reszte kolejek i kosztem jagi chlop wejdzie do ligi europejskiej z jakas druzyna z czuba, cos mi tu smierdzi
~miś
wczoraj, 22:25
ma propozycje z innych klubów i jest mu to na ręke, już raz uciekła z Polonii wiec nic nowego jak na niego.
nie wiem czy tak można gdybać, ale nie zdziwię się jak po zakończeniu ekstraklasy Probierz trafi do...Legii Warszawa...
Powód: onet
Ostatnio edytowane przez małpa : 11.05.2011 o godz. 00:14.
|