Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2011, 18:36
Obrzezani moim zdaniem wygrają z Jagą na luzie. U siebie grają momentami nieźle a Jaga gra jak gra. Oglądam sobie właśnie Polonia- Jaga i mam jakieś takie poczucie, że sobie 3 ligę włączyłem. Ten poziom plus ten stadion ... Wracając do Cracovii to obstawiam, że może się zdarzyć, że wtopią tylko z nami. Grają u siebie z co najmniej dziwnym Widzewem, aktualnie słabą Jagą a nie zapominajmy, że u siebie raczej wygrywają. Z nami wtopa - pewnie planowana. Pozostaje Bełchatów, który gra właściwie o nic. Z drugiej strony Arka też nie ma jakoś specjalnie trudnego kalendarza bo aktualnie Legia u siebie raczej nie jest przerażającą perspektywą. No i pozostaje bezpośredni pojedynek Arka- Polonia kiedy Polonia jeszcze może będzie o coś grała. Tu może być remis czyli znów na korzyść Cracovii. Polonia jak na mój gust odpada bo Legia i Lech w pakiecie raczej im dobrze nie wróżą. Zwłaszcza Lech grający ciągle o puchary.Po drodze mają mecz z Górnikiem czyli derby rozpadających się budżetów ale mimo wszystko jakiś tam prestiż na kopalniach.

PS Jak się tak na tą tabelę patrzę i widzę tą Koronę to się zaczynam zastanawiać czy nie za mało zespołów bierzemy pod uwagę pod kątem spadku. W sumie w dobrym towarzystwie to zostanie tak czy srak rozstrzygnięte .
Ostatnio edytowane przez rafkur : 10.05.2011 o godz. 18:42.
Odpowiedz cytując