Wyświetl pojedynczy post
Tarann
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2011, 16:01
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie jesteśmy też profesjonalnym klubem, bo takimi nie zarządzają ludzie pokroju Basałaja. To co zrobił w poprzednim okienku to nawet nie był debilizm, tylko jawna kpina.
Rozpęd, najlepiej długi i w ścianę głową.

Nie raz. Tylko do skutku, aż wróci pamięć i z początku mgliście a później wyraźnie stanie przed oczami obraz Wisły zarządzanej po jego pierwszym odejściu ( przypomnę ci że podał się do dymisji po Tibilisi. Kiedy ubóstwiany i szanowany ( także z mojej strony ) Baszczyński, o tym usłyszał zapytał się:

- Dlaczego prezesie? To tylko sport.

Teraz wraca i sprząta wieloletni burdel, przebudowuje drużynę ( dla mnie plus, chyba że ostatnie próby podboju europy wg Ciebie nie wskazywały na taką potrzebę ) sprowadza ludzi pokroju Stana i Roberta i wszystkich tych którzy budują od podstaw normalny marketing, a ciśniesz z nim jakby ci matkę zabił.

Jeśli masz realne argumenty nie licząc tego, że kilka miesięcy temu ogłosiłeś wszem i wobec że ty wiesz iż ten i ten to drewno, Basałaj likwiduje Wisłę i różne tego typu pierdoły z czego nie sprawdziło się nic, to je podaj.

Ja ci napiszę jakie są fakty. Drużyna zmierza po kolejne mistrzostwo, sprowadzamy graczy o których kiedyś nawet nie marzyliśmy, znów oglądamy drużynę która walczy do końca i będąc na tym etapie budowy potrafi zachwycić.

A to wszystko w dużej mierze dzięki decyzją Basałaja czy ci się podoba czy nie.

A jeśli tak bardzo płaczesz po Marcelo czy Arku bo rozumieniem, że za to go tak nienawidzisz to podaj adres to prześlę Ci jakiś nowy plakat nad łóżko