SIP napisał(a):

|
Odnoszę wrażenie że Kafarski był na innym meczu. Może by sobie anal+ kupił i zobaczył ile dopingu było "dla Lechii" a ile "dla Wisły". W porównaniu do meczów u nas zgody były wywołane bardzo rzadziutko i mizernie. A Wislacki doping wzmógł się po 3 bramce gdy już było pozamiatane.
|
anal + to moze lepiej nie xD
co do tego meczu rozumiem wzburzenie kibicow Lechii ale po napisaniu na ich profilu fb "brawo Wisla" zaczeli sie sapic jak nie powiem kto, wydaje mi sie ze kibicom po przegranym meczu powinno sie odcinac dostep do intenetu

no ale mniejsza z tym

meczu nie widzialem, aczkolwiek widzialem skrot i niezle to wygladalo chyba jednak w naszej buraczanej lidze nie warto grac jak we wczesniejszych meczach odkryta pilke tylko pod zaslona dymna, bo chyba tylko wtedy sa efekty..
PS co do Cikosa ja zawsze bylem Jego zwolennikiem mimo ze wczesniej nie zawsze zachwycal ; ) wole patrzec na Jego gre , chociaz musi poprawic tyly bo glownym zadaniem obroncy jest bronienie dopiero potem atak ; ) ale widac w nim progres mlody chlopak rozwinie sie u Maaskanta ; ) i oby nie lapal kontuzji bo nie wiem jak zmiennikiem moze byc ktos pokroju Branco to wstyd placic taka kase takiemu komus ... wolabym jakiegos mlodzika dac do kadry meczowej w Jego miejsce