Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2011, 19:34
Byloby pieknie gdybysmy w niedziele wywalczyli Mistrza a Cracovia by spadla. 2w1 ehh ale by byly emocje.
Mam nadzieje ze tak sie stanie i w gruncie rzeczy scenariusz jest nawet realny. Chociaz wiadomo ze np relany scenariusz to bylo zdobycie 3 pkt z Gornikiem i zdobycie przez Jage 4-6 pkt w meczu z Polonia B i Widzewem.
Ale jesli dalej mamyrobic zalozenia to jak najbardziej My mzoemy wygrac 2 najblizsze mecze u siebie, Polonia tez wygrac 2 mecze u siebie no i Korona ten 1 pkt uciulac

Ja juz sprawy Mistrzostwa uwazam za rozstrzygniete Po prostu nie wierze ze My nie wygramy jeszcze tych 2 meczow co najmniej a Legia i Jaga wszystko swoje wygraja. Teraz bardziej sie skupiam na analizowaniu miejsca Amici w tabeli.
Na chwile obecna mysle ze najpewniejsza rzecz w lidze to to ze Wisla zdobedzie tytul. Chyba jedyny zespol ktoremu mozna przypisac jakies miejsce. reszta to jest ruletka. Mowimy o spadku zydow ale moze sie okazac ze jutro wygrywaja z Polonia i nadal sa w grze
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując