Wyświetl pojedynczy post
Lechista_
Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2011, 15:52
Yaroc napisał(a):Wyświetl post
Komentarz Kafarskiego żałosny. Z duchem gry powinien sędzia puścić spalonego. Ciekawe. To po co w ogóle są spalone skoro należy je puszczać? Z duchem gry...
Wszedłem sobie na forum Lechii z ciekawości i się załamałem. Że w ogóle Wisła jest żałośnie słaba i jak oni mogli to przegrać. Że karny i nie uznany gol. Że kilka razy ręka Wiślaków była a sędzia nic. Ile żali, że na koniec był doping dla Wisły. Niektórzy nawet kazali wyp... tym co kibicowali Wiśle.
Nie wiem czy same pokemony tam piszą, ale nie sądzę.
Przegladam te forum czesto i nie jest w 100% normalne ale wlasnie ono ma takie byc, ma taki nie bywaly urok

Powiem tak, Wisla nie byla slaba. Byla lepsza bo wygrala. Grali madrze, kontrolowali gre i wygrali. Ogolnie Lechia tez nie grala zle. Moim zdaniem mozna powiedziec tak ''Lechia grala, Wisla strzelala'' i taka jest prawda. Jezeli chodzi o Kafarskiego to ma prawo miec zal do kibicow ale nie moze ich obwiniac, ze przegrali. Bez obrazy ale tez sie zdenerwowalem przed TV miedzy innymi po bramce na 0:3. Jak moze caly stadion spiewac ''Wisla to jest potega,Wisla najlepsza jest''? Dla mnie LECHIA to jest potega a nie Wisla albo caly stadion krzyczal ''Lidera mamy''. Lechia ma lidera? nie wiedzialem. I najlepsze jest to, ze jak np. Bajic schodzil to duzo gwizdow a np. jak Malecki schodzil to wielkie brawa, aplaus na stadionie. Dla mnie jest to zenada i nieporozumienie. Ja rozumiem, przyjazn, swietna atmosfera na stadionie, Wspolne spiewy i doping dla obu ekip ale bez przesady.

Jeszcze jedno. Nie zwracajcie uwagi na te komentarze, ze ''niby'' Wisla byla slaba, ze dlaczego Lechia nie wygrala itp bo oni to pisza ze wzgledu na zdenerwowanie bo znowu z Wisla 0:3 w plecy wiec sa zle emocje i rozczarowanie poprostu. Ciekawe co wy byscie pisali jak byscie dostali 3:0 z Lechia. Napewno reakcje by byly podobne ale teraz nie mozecie tego ocenic bo nawet nie znacie smaku takiej porazki ale spoko, Lechia jest najszybciej rozwijajacym sie klubem w Polsce i jeszcze nie raz dostaniecie baty

WISLA & LECHIA !!!
LGFCE - Lechia Gdańsk Fan Club England
Odpowiedz cytując