Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2011, 21:18
masada napisał(a):Wyświetl post
Melikson kolejny raz pokazuje, że każde Euro wydane na jego transfer było świetnie zainwestowanym pieniądzem.
Ma wszystko to miał Szymek, przegląd pola, ostatnie podanie, a oprócz tego gratisowo szybkość, genialne depnięcie i drybling. Taki Szymek ver. 2.0 ;D Oby tylko udało się go w Wiśle zatrzymać przynajmniej tak długo jak Mirka, spodziewam się długiej kolejki po niego już w tym okienku.

Ps. dajcie spokój z tym Tsvetanem. Mamy w Polsce taką zgłoskę jak "C" i nie ma się co wygłupiać ;p
Melikson nie siada na pupcie co rusz jak Szymkowiak, poza tym ma niesamowity przegląd pola. Do tego może się pochwalić jedną z ciekawych rzeczy,niespotykanych w naszej lidze,od dawien dawna o ile w ogóle kiedykolwiek takie coś występowało. Przy przyjęciu zawsze gubi krycie, czym robi niesamowitą przewagę. Nie rozumiem porównania z Szymkowiakiem. Izraelczykowi nie odskakuje piłka przy podaniach i przyjęciach. Jest to inny,lepszy typ rozgrywającego. Szymkowiak sobie a Melikson sobie, nie widzę,poza pozycją na której grają, żadnej cechy porównawczej.

Genkov pokazał ile jest wart dla drużyny. Nie chodzi o jego bramkę ale o to ile daje w czasie meczu. Walczy,zastawia się i wygrywa w sumie każdą główkę. Brawo. Jeden z lepszych napastników w lidze.

Lechia nic nie pokazała. Kompletnie nic,zero. Nie wiem na ile to zasługa Wisły a nie ile były to ich rzeczywiste umiejętności. Nie stworzyli sobie ani jednej sytuacji bramkowej. Nie widziałem nic z czego ich znałem. Nawet podań składnych nie potrafili wymienić. Grali tak jakby nie mieli trenera. Coś tam niby próbowali, ale sensu w tym żadnego nie było. Typowe granie polskiego ligowca. Szczerze mówiąc spodziewałem się więcej. Jedynie kibice Lechii pokazali klasę.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując