Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2011, 18:23
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Widzę ze dupy niektórym zaczynają mięknąć
A jeszcze śmieszniej może być po dzisiejszym meczu.. jeszcze Legia czy Amika może Wisłę wyprzedzić, o czym już pisałem, wtedy to z 90% użytkowników z flamengistą na czele popełni harakiri nie mogąc zdzierząć śmiejącego się z nich Skorży
Nie wiem, czemu się robi ze mnie naczelnego anty-skorżowca. Ja do Maćka w zasadzie nic nie mam. Moim zdaniem jest słabym trenerem, co udowodnił w Wiśle. Te dwa MP to raczej zasługa Kosowskiego, Zieńczuka, Brożka i Marcelo - a nie ówczesnego szkoleniowca. Doprowadził do megakompromitacji w europejskich pucharach, czego mu nigdy nie zapomnę.

Ale jak nie trenuje Wisły, nic do niego nie mam. Sympatyczny facet, naprawdę. Niemniej fakty są takie, że jego Legia jest najsłabsza od 20 lat i gra straszną kichę. Jeśli o mnie chodzi, niech Skorża trenuje Legię jak najdłużej

Nie wiem też, czemu sugeruje mi się anty-legijność. Od awansu Pasów do ekstraklasy Legia praktycznie stała mi się obojętna - szanuję ich jako głównych rywali do tytułu, ale nie czuję do nich niechęci. Co innego do Amiki. Tyle, że POZnaniacy mają do nas 11 punktów - trudno to odrobić w 5 meczy.

PS. czy ktoś ogląda mecz w Bełchatowie? Wg. gazeta.pl przedłużono go o... 19 minut
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując