Komentatorzy żałośni!!! O ręce Chaveza pieprzyli 10 minut a jak była ręka piłkarza Lechii w polu karnym gospodarzy i były nawet dwie powtórki to udali że tego nie widzą , zmienili temat i nawet o tej ręce nie wspomnieli! Skandal!!! A przy sytuacji Nowaka jak mówili ,że powinien się przewrócić normalnie krew mnie zalała!!! Wszyscy w koło mówią że jaskółek powinno być coraz mniej, piłkarze nie powinni symulować a oni krzyczą dlaczego się nie przewrócił po minimalnym kontakcie? Po pierwszej połowie ta ich przemowa że dobrze by było gdyby Lechia przynajmniej zremisowała bo wtedy liga byłaby ciekawsza tak samo żenująca jak cały ich ten komentarz i oni sami , o bramce ze spalonego Traore i ich reakcji na nieuznanie jej nie wspomnę już !!!!
xanti1906 napisał(a):

|
Ta ręka Chaveza to mocno naciągana przez tych komentatorów, nie wiem jakim cudem miałby Lukjanovs wyjść sam na sam, gdyby nie ta ręka
|
Dokładnie!!!! Lukjanovs był już 1,5 metra z przodu a piłka powoli się toczyła do boku wyhamowana po wślizgu i dopiero wtedy otarła się lekko o rękę!!! Bardziej ewidentna ręka była po wstrzeleniu piłki przez Małego w polu karnym Lechii!!! Choć wg mnie w obu sytuacjach karny się nie należał!