Wyświetl pojedynczy post
Sami
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2011, 14:46
Po pierwszej połowie:

Wielkie brawa dla Maaskaanta. Trener wyciągnął wnioski i dziś już nie próbujemy przez cały mecz "tworzyć gry", bo to było strasznie ryzykowne. Przede wszystkim dlatego, że w ofensywie brało udział praktycznie 5 piłkarzy cały czas (wylączonych z defensywy) i przy stracie piłki powstawała olbrzymia dziura. Dziś jest ok, znakomity ruch z 2 defensywnych pomocników. Melikson klasa sama w sobie. Jeszcze warte podkreślenia jest, że zminimalizowaliśmy ilość głupich wrzutek, a próbujemy wejść głęboko w pole karne i odegrać do tyłu.

I jeszcze coś do tych, którzy krytykują Sobola. Sądząc po waszych postach to nie chodzicie na mecze i nie widzicie jak ten chłop haruje. Gość zapieprza za 2,3, a to nie jest takie łatwe będąc jedynym DP... To tyle od mnie Mam nadzieję, że uda się wydrzeć 3pkt, choć cały czas mam w pamięci PBB, czy Koronę, tym bardziej że prawdopodobnie wejdzie Buval, a Traore przejdzie na skrzydło i będzie nękał Cikosa, albo grającego już z kartką Paljićia.
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
Odpowiedz cytując