Wyświetl pojedynczy post
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2011, 09:10
Ja nie rozumiem tej szpili dla Maaskanta.
Przyszedl chlop do rozbitej druzyny, ktora bardzo slaba rokowala, gdzie byly wyrazne akcentowane podzialy na obcokrajowcow i miejscowych (n.p. nauka jezyka czy sugestia o to by zapytac sie o porazke zawodnikow zagranicznych), gdzie nikt nie wiedzial co i jak ma grac, najwieksza gwiazda byl napastnik ktory albo strzelal albo nie, bez ustawionej obrony i powidzmy sobie szczerze z mizernym bramkarzem oraz w last but not least kibicami ktorzy mysla ze Wisla to marka tak znana i silna jak Pepsi wsrod napojow gazowanych a nikt nie pamieta ze Afgan-Cola czy Azer-Cockta okazaly sie lepsze...
Dzis mamy ekipe ktora rozumie sie na boisku (a co cieszy nie ma przeslanek ze poza nim jest zle), wie co ma grac, obrona ciagle jest problemem ale przynajmniej bramkarz jest solidny - jestesmy na pierwszym miejscu w lidze z realnymi szansami na mistrzostwo kraju!!! Co biorac pod uwage nasze wyniki z poczatku sezonu jest (przynajmniej dla mnie) sensacja.

Panowie moim zdaniem dzis majac u steru S.V. i B.B oraz za trenera R.M obdarzonych zaufaniem B.C nie ma w naszym kraju lepszego miejsca do gry w pilke nozna. Dlaczego? Ciagly rozwoj, stabilizacja finasowa, mozliwosc nauki czegos zupelnie nowego. Jestem pewien ze jezeli dzis klub wybieralby Robert Lewandowski nie zastanawailby sie nawet 5 minut.

P.s. Jezeli Holendrzy maja rzeczywiscie zapis o (bajonskich) bonusach uwarunkowanych zyskami (czytaj Europa) to jestem dziwnie spokojny o wyniki i okna transferowe.
Ostatnio edytowane przez AgresywnyChomik : 08.05.2011 o godz. 09:42.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując