GajowyDrwal napisał(a):

Trzeba myśleć długofalowo. Jeśli chcemy przyciągnąć młodych (obecnych 3 latków, którzy nikomu nie kibicują) na stadion, to będzie nam dużo łatwiej jeśli pozbędziemy się wszelkiej możliwej konkurencji...
Przestalibyście już sugerować tego typu rzeczy, bo to już przestaje być śmieszne, a po prostu przynosicie wstyd kibicom Wisły. W szczególności powinieneś uważać na słowa mając taki avatar i nick...
Naprawdę wierzycie, że Wojciechowski sprzedał mecz rezygnując z możliwych Pucharów? Czy też piłkarze sprzedali i specjalnie ładowali trzy razy w słupek, a nie w bramkę?
Tak samo, jak zawsze słyszę jak to sędziowie faworyzują Legię... Strzelił Hubnik prawidłową bramkę dla Legii, której sędzia nie uznał? Więc jest cisza...
Ale gdyby tak w drugą stronę był błąd i Korona strzeliła podobnego gola, co by się tu na forum działo...
|
Bardzo dobrze napisane, na prawdę!!!
Skromna moja wypowiedź skłaniała i była zachętą do dalszej dyskusji a zatem sprowokowałem szanownego kolegę do takiej a nie innej wypowiedzi.
Zapewniam, że staram się nie zapominać jaki mam nick i avatar.
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI…1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.