Wyświetl pojedynczy post
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2011, 16:49
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Z tego co się dowiedziałem, ma duże doświadczenie trenerskie (staże przy Mourinho i innych); ma dobry kontakt z zawodnikami, ma nowe, fajne metody treningów. PR? Po tych kilku akcjach nie sądzę że to PR tylko wyuczone schematy.
Doświadczenie to ma jedynie z pracy ze słabymi drużynami Holenderskimi z którymi raz spadał z ligi, raz do niej awansował. Staże natomiast o jakich mówisz to ma połowa trenerów w Polsce ze Skorżą np. na czele.

Cytat:
Gdyby coś we Wrocławiu wpadło, a w meczu z Górnikiem obrońcy nie wybrali się na grzyby to wszyscy byście go na rękach nosili.
We Wrocławiu mogliśmy grać jeszcze z tydzień i nic by nie wpadło, a z Górnikiem nawet jakby obrońcy nie poszli na grzyby to ciągle byłoby 0-0, a za ten wynik wątpie by ktoś go na rękach nosił.

Cytat:
Ja patrzę trochę szerzej niż na 2 ostatnie mecze i widzę młodego, ambitnego trenera który chce coś osiągnąć. Jego ocena sytuacji jest dobra ("liga będzie ciekawsza "),
Nie wiem z czegosię tak śmiejesz ze Skorży bo to mimo wszystko tak samo jak Maaskant młody i ambitny trener z tą różnicą że sukcesy ma wiele większe.
Odpowiedz cytując