Nastąpiła jakaś zmiana w sprzedaży biletów? Odkąd weszły KK to zawsze na forum pisano, że jak ktoś sobie wyrobi kartę to tylko na nią może nabić bilet i nikt inny nie jest w stanie kupić na ten pesel np biletu papierowego. Mieszkam 160km od Krakowa i słysząc, że posiadacze KK będą mogli kupować bilety przez internet, postanowiłem sobie takową kartę wyrobić podczas ostatniej wizyty na stadionie. Jak wiadomo sprzedaż przez internet nie funkcjonuje a kartę kibica mam ja więc nikt na mój pesel biletu kupić nie może. Wczoraj skontaktowałem się z bratem (studiuje w Krakowie) żeby mi kupił bilet na mecz z Cracovią i celowo podałem mu zły nr pesel, żeby dostał papierowy bilet. Dzisiaj dostałem od niego smsa że pesel jest błędny i kobieta nie jest mu w stanie sprzedać biletu i żebym mu wysłał prawidłowy nr pesel. całe szczęście pisałem wtedy maturę więc nie mogłem się z nim skontaktować i wyjaśniać o co tak naprawdę chodzi. a on zadzwonił do matki i wziął od niej mój prawidłowy pesel. I co się okazało? Kobieta sprzedała mu papierowy bilet na mój pesel i w dodatku bilet też jest nabity na kartę którą posiadam ja. Wygląda na to że jak ktoś posiada kartę kibica to i tak na ten sam nr pesel może mu osoba postronna kupić bilet