Wyświetl pojedynczy post
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2011, 13:44
krzysiek92 napisał(a):Wyświetl post
sprawa taka: pojebałem jedną z bohaterek za Żańcie wpisałem jakąś Halinę z innej książki.. dodam że resztę bohaterów przedstawiłem prawidłowo z imienia i nazwiska (nie były podane w tekście) odejmą mi punkt za błąd rzeczowy czy może być z tego większy problem.. cała reszta jest na temat i ogólnie ok, tylko ta inna bohaterka niepotrzebnie się zaplątała..
Raczej odejmą, niczego poważniejszego bym się nie spodziewał.

Donki napisał(a):Wyświetl post
Zbiórki kasy dobrze wypadały tylko wtedy gdy były vlepki i to jest chyba jedyne rozwiazanie.
O ile sie nie myle to gdy gralismy na Hutniku i była wielka zbiorka kasy, udał sie zebrac cos koło 8 tysiecy - miedy innymi wtedy były własnie vlepki.
Jeśli oceniający będzie wyrozumiały,to nawet punktu nie powinni Ci odebrać - po prostu można to zrzucić na kanwę stresu, zdarza się.

TSW Fanatyk napisał(a):Wyświetl post
Gorzej będzie z polskim, mam pytanie czy i ile mogę dostać pkt za to że nawiązałem do całej lektury (że usunęła dziecko, że kwasem go oblała, że się zniszczyła psychicznie)?
Na pewno jakieś dostaniesz, ale ile dokładnie, to nie mam pojęcia. Klucz niby jest sztywny, a i tak niezwykle dużo zależy od oceniającego. Niby podałeś trzy fakty, więc z tego, co się orientuję, to powinny być trzy punkty, chyba, że odgórne założenia są inne

@ Reksio 33
Dzięki, nie zauważyłem co skopiowałem! Hahahah.
Chodziło mi o to:

royalmichael napisał(a):Wyświetl post
W tym omawianiu wierszy jedną z autorek była Maria Pawlikowska-Jasnorzewska a ja CHYBA źle przepisywałem jej nazwisko i kilka razy napisałem Maria Pawłowksa-Jasnorzewska. mogą mi wyzerować pracę? ale mam pustkę w głowie...
Powód: ojoj
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 06.05.2011 o godz. 17:38.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując