krzysiek92 napisał(a):

|
sprawa taka: pojebałem jedną z bohaterek za Żańcie wpisałem jakąś Halinę z innej książki.. dodam że resztę bohaterów przedstawiłem prawidłowo z imienia i nazwiska (nie były podane w tekście) odejmą mi punkt za błąd rzeczowy czy może być z tego większy problem.. cała reszta jest na temat i ogólnie ok, tylko ta inna bohaterka niepotrzebnie się zaplątała..
|
Raczej odejmą, niczego poważniejszego bym się nie spodziewał.
Donki napisał(a):

Zbiórki kasy dobrze wypadały tylko wtedy gdy były vlepki i to jest chyba jedyne rozwiazanie.
O ile sie nie myle to gdy gralismy na Hutniku i była wielka zbiorka kasy, udał sie zebrac cos koło 8 tysiecy - miedy innymi wtedy były własnie vlepki.
|
Jeśli oceniający będzie wyrozumiały,to nawet punktu nie powinni Ci odebrać - po prostu można to zrzucić na kanwę stresu, zdarza się.
TSW Fanatyk napisał(a):

|
Gorzej będzie z polskim, mam pytanie czy i ile mogę dostać pkt za to że nawiązałem do całej lektury (że usunęła dziecko, że kwasem go oblała, że się zniszczyła psychicznie)?
|
Na pewno jakieś dostaniesz, ale ile dokładnie, to nie mam pojęcia. Klucz niby jest sztywny, a i tak niezwykle dużo zależy od oceniającego. Niby podałeś trzy fakty, więc z tego, co się orientuję, to powinny być trzy punkty, chyba, że odgórne założenia są inne
@ Reksio 33
Dzięki, nie zauważyłem co skopiowałem! Hahahah.
Chodziło mi o to:
royalmichael napisał(a):

|
W tym omawianiu wierszy jedną z autorek była Maria Pawlikowska-Jasnorzewska a ja CHYBA źle przepisywałem jej nazwisko i kilka razy napisałem Maria Pawłowksa-Jasnorzewska. mogą mi wyzerować pracę? ale mam pustkę w głowie...
|