Wyświetl pojedynczy post
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2011, 20:49
Donki napisał(a):Wyświetl post
gooro33 - to nic nie da.
Po co firma sie ma spieszyc skoro dla nich nie ma znaczenia czy skonczą za tydzien czy za 5 miesiecy?
Gdyby odbywalo sie normalnie to firma za kazdy dzien opozniena płaciła by niesamowite kary, tutaj kar nie ma wiec po co maja sie spieszyc ? :/

Chodzi mi o to ze firma budowlana powinna dbac o swoje kluczowe inwestycje. Co mozna powiedziec o warszawiakach patrzac na to jak prowadza ta budowe? Ja w zyciu nie oddalbym im zadnej inwestycji.
Nie chodzi mi tu o terminy ale o sama estetyke prowadzenia robot. Przeciez to ze beton/elewacja wyglada tak a nie inaczej to ''zasluga'' firmy ktora ta budowe realizuje.
Wystarczy tak jak kiedys z dziennikarzmi(rok temu kiedy udalo ich sie zainteresowac sprawa naszego stadionu-jakosci wykonania) napisac pare maili ze zdjeciami i zapytac czy na tym polega sztuka budowlana, czy w ten sposob prowadzi sie inwestycje.

W ogole to powinno sie podac na tym forum maile do inspektora nadzoru ktory odpowiada za to glowno i zadac mu podobne pytania, jak mozna odbierac roboty z wykonane z taka estetyka, polowa rzeczy ktore tu buduja jest partaczona..
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując