Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2011, 19:26
dynek.pl - Z calym szacunkiem ale pie***. Ta jak ja nazywasz "banda Starucha" jako pierwsza nawolywala do powrotu na miejsca, co sie udalo w znakomitej wiekszosci. Oczywiscie masz prawo nie wiedziec nie bedac na meczu, ale masz tez prawo sie po prostu zastanowic jesli swoja wiedze wynosisz tylko i wylacznie z tv/portali/gazet bo powinienes sam wiedziec po incydencie u Was ze "pobicia" i "burdy" to jest bardzo chwytliwy temat.
Lubie ogarnietych ludzi z innych klubow ktorzy dyskutuja o ruchu kibicowskim, ale jak widze wpisy podobne do Twojego to chce mi sie plakac. Byles?Widziales co robi Staruch i jego banda? Nie, wiec na ch*** ludzi oczerniasz?
Juz na koniec powiem ze ta "banda Starucha" zrobila dla kibicow i calego ruchu fanow pilki noznej wiecej niz mozesz sobie wyobrazic. Meczennikow z siebie zrobily jednostki, wiekszosc miala swoje zdanie. Oczywiscie tego nie wiesz lub udajesz slepego bo jak widac lubisz wszystkich do jednego wora wsadzac. Jesli naprawde lubisz takie "uogolnienia" to nie obrazaj sie jak ktos Cie kiedys nazwie delikatnie mowiac "milosnikiem sztućców"

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując