arth_ur napisał(a):

|
A ile zostało sprzedanych karnetów na tą rundę bo mi liczba umknęła 7k ?
|
wydaje się ze ok 9 tys(+/- 1 tys)
Wojtas napisał(a):

Ale tez nie mozna mowic o wilelkiej dysproporcjii na Gorniku czy Belchatowie bylo po 16 tys ludzi czyli do kompletu braklo ponad 1 tys---co duzo nie jest
widac ze nowy stadion przyciaga i ludzie jesli przyjda raz i nie dadzą omamić sie telewizyjną propagadną o tym jak to na stadionach jest niebezpiecznie-a jest zupelnie odwrotnie.,tylko trzeba sie o tym samemu przekonac-u nas niech chocby swiadczy fakt powiekszenia sektora rodzinnego dwukrotnie!
z drugiej strony bylbym zdziwiony gdyby na Amice czy Derbach kompletów nie bylo ,a jesli chcemy miec je takze na 34 tys obiekcie to juz trzeba myslec jak zwabiac na R22 kolejnych kibiców.
|
1.Stadion ma 18 300 wiec do kompletu brakło troche więcej
2.Ja wolę,żeby na mecze Wisły chodzili głównie kibice Wisły nawet gdyby stadion miał być wypełniony w połowie. Ale tak źle nie będzie

Wystarczy zeby obniżyć troche ceny biletów i ludzie będą chodzić nawet na te mniej ciekawsze mecze z punktu piknikowego widzenia... Wydaje mi się ze jak obniży się ok 5 zł na trybuny za bramką i z 10 zł wzdłuz+ sprzedarz internetowa to spokojnie frekwencja na lidze ok 23 tys jest do zrobienia.