Wyświetl pojedynczy post
FooFighter
Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2011, 01:51
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Staruch jest nacenzurowanym jak i Misiek od nas. A to dlatego że są najbardziej medialnymi kibolami z obydwu ekip.
Coś się stanie w Krakowie to wiadomo - Misiek. Coś się stanie w Wawie to Staruch. Wezmą, przesłuchają i wypuszczą.
Stąd te całe brednie o przywódcach i .... wie czym jeszcze. Niech LegiaLive / Staruch wystąpią z pozwem przeciwko "For Funawowi" za publikacje, które naraziły na szwank jej dobre imię i reputację zawodową -Starucha. Jest osobą publiczną i na publicznym forum anonimowy użytkownik "For Fun_" robi co chce. Matka zapłaci kilka tysięcy to może się opamięta za nim wyskoczy z bandytami / mordercami / złodziejami i kryminalistami. IP szybko namierzyć, spotkać się z adwokatem jego rodziców i sprawa do sądu :(
(Innych bredni nie chce mi się tu cytować)

Dobre sobie . Pokrzywdzone dobre, nieskażone imię i reputacja kibolka. Biedny on, biedny...

W normalnym kraju, to człowiek który uderza w pysk piłkarza i jest to nagrane na kamery dostaje z automatu dożywotni zakaz. W Anglii przekroczysz niedozwoloną linię i nie ma przebacz. Prawo jest egzekwowane. I jest spokój. Mieli kiedyś wielkie problemy z bezpieczeństwem ale potrafili wyeliminować skutecznie idiotów i zadymiarzy. A u nas dziki kraj i nie wiem, co by się musiało stać, żeby wreszcie zrobiono porządek z takim bydłem. W Polsce robi debil rozpierduchę, rozwala stadion i jest bezkarny, bo jest w tłumie i ma szalik na pysku. Musiałby taki idiota chyba kogoś na tym stadionie na śmierć zajeb@ć, żeby go wreszcie pociągnęli do prawdziwej odpowiedzialności.

Ale widzę że, dla niektórych to nie ma w ogole problemu. Poczytajcie sobie jakieś legialive czy inne amicowskie pieprz%^$#. Po prostu szczęka opada. Dla nich to wszystko jakieś prowokacje, bo nic się nie stało, a Staruch to dla niektórych bohater. I jeszcze to całe żenujące tłumaczenie, że „gówno wiesz, nic nie rozumiesz, czytasz gw, jesteś nie kumaty i masz za mało wyjazdów żeby się wymądrzać”. To całe smutne .......#nie, że media się uwzięły, że propaganda rządowa, że zły niedobry Michnik z Tvnem.

Piłka to u nas bardzo popularny sport, wiodąca narodowa dyscyplina, więc czemu nie ma kibiców na stadionach?

Przeciętny Kowalski to by poszedł sobie czasami na mecz ale czytuje gazety, ogląda wiadomości albo taki mecz w telewizji i myśli sobie „Ja pierd*lę, co to się dzieje na tych stadionach” .

Media niestety często przesadzają, ale mają też dużo racji. Dużo o tym trąbią i bardzo dobrze że to robią, bo przypuśćmy, że taki niczego nieświadomy Kowalski nagle zapragnie meczu i pojedzie na finał ze swoim 10-letnim synem...
Ostatnio edytowane przez FooFighter : 05.05.2011 o godz. 02:08.
"To jest Walduś polska liga - kto widzi ten rzyga!" - Ferdynand Kiepski
Odpowiedz cytując