Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2011, 21:50
No i wielkie halo a ledwo 10 koła zeszło.
Także jutro z rana do kas. Dziś nieco większy bum był - wiadomo, pierwszy dzień sprzedaży,i kolejeczki na 30 minut, ale jutro wszystko wraca do porządku dziennego, także nie zostawiajcie tego na ostatni dzień bo na sektor który Was interesuje jeszcze kupicie wejściówki.
na G pewnie też coś zostanie ale to w dniu meczu (zwroty FC itd)

http://www.facebook.com/WislaKrakow

19sebawro06 napisał(a):Wyświetl post
Tylko że nie każdy mieszka w Krakowie i nie zawsze może dojeżdżać 350 km.
Takie życie Jednemu kot zdechnie, drugi ma kosę z teściową, a trzeci ma 350 km do Krakowa. Tylko kogo to obchodzi a tym bardziej tego kto chce kupić 10 czy 15 biletów, a no tak, odejdzie z kwitkiem bo ktoś z Amsterdamu ma dojechać po bilet i musi zostać jeden.
Ludzie z Australii przyjezdzają na Wisłę i radzą sobie - to już całkiem serio.

Od nowego sezonu ma ruszyć sprzedaż biletów przez internet, także kupujcie już teraz KARTY KIBICA bo bez nich nie będziecie mieli możliwości kupna wejściówek przez internet.

Cytat:
nie słyszałem o tym że aż z Australii przyjeżdżają
A czemu miałbyś słyszeć? spiker ma o tym powiedzieć? nie każdy ma znajomych za Wisłą, którzy wyemigrowali do Australii. Wisła jest rozsiana po całym świecie.

mcks napisał(a):Wyświetl post
Właśnie, ja mam taki problem, że nie ma mojego peselu ani na legitymacji, ani w paszporcie. Na żadnym innym dokumencie też go nie ma, więc nie mogę sobie wyrobić karty kibica o_O.

Any ideas?
Dowód, książeczka zdrowia..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 04.05.2011 o godz. 22:13.
Odpowiedz cytując