Cytat:
Nie przesadzaj. Krakowskie kluby codziennie tętnią życiem, "biedna" młodzież wydaje na byle imprezie po 50 zł od kopa. Potencjalnych kibiców jest mnóstwo. Owszem, kogo nie stać to nie stać, ale tak jest wszędzie. Nie demonizujmy jednak cen biletów - wejściówka na G to dwa piwa lub dwie paczki szlugów.
Na mecze Wisły przychodzi zaledwie 12 tys z innych powodów. Między innymi strachu.
|
tylko ze nie kazdy ma za priorytet isc sobie na mecz. Poza tym mysle tutaj raczej o osobach ktore mialyby isc na E za 40/50 zł. Chociaz uwazam ze ceny biletow mamy niskie, niewygorowane jak na mecze wielokrotnego MP to prawda jest taka ze gdybysmy byli Panstwem bogatym a nie gdzie czesc Polakow zyje w nedzy i ubostwie to by sie po prostu na mecze chodzilo dla rozrywki bo by nie bylo co z kasa robic.
Cytat:
|
Nic się nie stało. Ale dyskusja nie jest o mnie, ale o "postronnych" i ew. tzw opinii społecznej. A oni nie słyszą w mediach o 95 meczach kulturalnych, tylko o 5 z burdami... Serio nie ogarniasz istoty ?
|
No ja wlasnie ogarniam. A nieogarniaja osoby ktore na meczu w zyciu nie byly a czytaja GW i ogladaja TVN i sie maja za ekspertow stadionowych. Widza jak to jest niebezpiecznie itd. Niech pojda na mecz to sie przkeonaja jak jest naprawde. A pytanie nie bylo adresowane do osoby ktora stoi po tamtej stronie barykady tylko do niby kibica Wisly ktory sie wypowiada tutaj na forum (wiec podejrzewam ze na mecze chodzi) i pisze ze na meczach jest niespokojnie. Stad sie pytam. Byłes, stalo Ci sie cos?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.