Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2011, 15:36
O tym ze ma byc godzina policyjna wiadomo bylo wczesniej. Zarówno Legia jak i Lech uczulone były wcześniej na wiadome prowokacje.

Cytat:
uderzenie Bogu ducha winnego reportera stojącego tyłem do trybun to nie prowokacja, to skrajny debilizm albo poprostu bandytyzm
mógłbyś mi pokazać filmik bo nie widziałem, a słyszałem różne wersje. Szczególnie twój tekst "Bogu ducha winny" to rozumiem że Ty ręczysz za niego, tak? Ja wiem ze istnieje domniemanie niewinności,ale każdy swoje za uszami mieć może.

Co do spotkanie: Kartoniada Legii rewelacyjna.Pokazali kto rządzi w kategorii Ultras w naszym kraju.
Akcja z opuszczeniem stadioniu,ok. Aczkolwiek spodziewałem się ze zbojkotują całkowicie finał,na plus równiez transparenty.
Co do wbiegnięcia na boisko .Dla jedynych i drugich ten mecz był końcem sezonu, nie wyborażam sobie żę przy takiej barierce jaka jest w BDG nie wbiega sie na stadion. Legia i tak naprawde długo wytrzymała.
Pisanie o awanturze, bandytach... Awantury w tym meczu nie było,w każdym bądz razie na terenie stadionu Zawiszy. Dopiero po jakimś czasie Lech złapał agresje, a że w naszym kraju w przypadku agresji ciśnie się czym popadnie tak też zrobili kibice Leszka. Zawisza wyliczyła straty na ...40 tys PLN, czyli mniej wiecej jedną miesięczna wypłatę piłkarza czy to Legii czy Lecha.

Cytat:
Niezle jaja z tym Staruchem...bandyta, ktory uczestniczyl w ostatnich latach w najwiekszych zadymach, dostaje "usprawiedliwienie" od naczelnika Policji zajmujacego sie przestepczoscia stadionowa . Gosc, ktory powinien siedziec w pierdlu, haha! Jezeli ma sie wtyki na takich stanowiskach, to teraz wiemy czemu ci debile sa bezkarni.
1. Jakieto te najwieksze zadymy ostatnich lat ? Uczestniczył w nich czyli był z kimś innym,wiec tylko ON jest bandytą czy Ci którzy byli z NIM równiez?
2.Nieznajomosc prawa szkodzi - Tutaj jak widać w/w bohater swoje prawa znał i luki w prawie wykorzystał.
Jak takie luki w prawie wykorzystuja a to biznesmeni a to inni koszta sa 3000 x większe a nikt nie płacze.
3. Za co on powinien siedzieć w pierdlu ?

Dobra, inna bajka.

Rozumiem że każdy,zaznaczę każdy który wypisuje jak to źle wczoraj i w ogole, nie brał udziału w żadnej fecie mistrzowskiej. TAK/NIE ?

Przypomne, mecz ligowy z Arką Gdynia gdy około 88 minuty po informacji że Legia remisuje przy liniach bocznych ustawia sie kilka tysięcy głów. Sędzie kończy spotkanie w 92? i tak szybciej niż planował bo kibice wysypali sie na stadion. Od Bygdoszczy rózniło Nas to, ze wtedy sektor "C" był jeszcze opeirdolony drutem kolczastym usmarowanym jakąs smołą, a nie metrowa barierka. Pomiajam akcje ze "niby" jakiś piłkarz z Gdyni dostał po nosie bo jakoś tego nie widziałem.
Piłkarze na murawie zostają w samych majtkach,wszystko co jest na murawie po kilku minutach znika,banery siatki z bramek, wszystko.(dewastacja własnego stadionu)

Sezon,czy tez dwa później kolejna feta, tym razem w strugach deszczu. Pamiętam jak obok mnie na murawe wbiega 2 chłopaków - dziś prawników. i kolega lekarz( niektorzy dzis nazywali by ich z pewnościa bandytami). Leje jak ch**. Wszyscy wtedy przykrywaliśmy się reklamami które stoja przy liniach bocznych, kazdy rwał baner i nikt nie myślał o tym ze dewastuje swoj stadion tylko o radosci i euforii dzięki kolejnemu MP.
I kto wtedy słuchał spikera który nawoływał : Prosze czekać aż bramki zostaną otwarte.

Najwidoczniej jestem jakimś człowiekiem z ery kamienia łupanego,ale nie wyobrażam sobie żeby przy następnej fecie nie wybiec na boisko i poprzybiajać "piątki" z piłkarzami, nie wyobrażam sobie by na stadionie ktoś decydował co moge MÓWIĆ a czego nie moge, nie wyobrażam sobie sytuacji w której mówimy ze stadion jest Naszym domem , jak w tym domu moge jedynie siedziec cicho na krzesełku i zachowywać sie wedle jakiegoś schematu. A gdzie ekspersja emocji?
Cytat:
I cały misterny plan z protestami poszedł w ....uuu... . Nikt teraz nie będzie patrzył poważnie na kibiców
A ktoś kiedyś patrzył poważnie na kibiców? NIE.

Czy wy tego ....a nie widzicie? W czym raca przeszkadza w oglądniu meczu? W CZYM ?
Najpierw dali zakaz,potem niby ze wyciagaja reke powiedzieli ze race mogą odpalać tylko osoby z odpowiednimi umiejętnościami. Lech takie osoby posiadał wiec po prostu zakazali. Ja sie czuje tutaj ruchany w dupe.
Ale juz nawet nie race. Ostatnio są akcje ze mozesz otrzymac zakaz stadionowy za przeklinanie. NO a to juz dla mnie jest za grube przegięcie.Nie dosc ze nie moge podczas meczu pogadac ze znajomymi( bo przeszkadzał innym będe) to nie bede mogl zapalić szluga nie bede mogł krzyknąc "sedzia .... " a po meczu jeszcze mi .......ną gumową kulą w plecy za to że bede miał szalik, który bede afirmował swoją niechęć do PZPN czy też zielonej kaczuszki.

dzieki forum, wiem po takiej akcji i po postach, kto w ogołe uczestniczy w widowiskach na reymonta a kto jest cwaniakiem siedzacym i komentującym z przed komputera.
Widząc co sie dzieje teraz ,ciesze się ze to Nasi dziadkowie walczyli za Polske a nie My. My byśmy chu** wywalczyli a nie Polskę.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując