Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2011, 12:31
Sartre napisał(a):Wyświetl post
A ja Ci powiem: g*wno prawda, bo to jest mydlenie oczu takie samo, jak mydli oczy GW. Że GW ma swoje za uszami i chorobliwą fiksację na punkcie kibolstwa i interpretowania wszystkiego jako kibolstwo - to wiadomo. Ale jak pisze o tym jak bardzo żenujące jest to, że ludzie którzy kładą wieńce pod Grobem Nieznanego Żołnierza później z trybun wrzeszczą "Hamas! Hamas!" albo "Waszym domem Auschwitz jest", to ma po prostu rację. Jak GW (i nie tylko) pisze, że to żenujące że po meczu, w w trakcie którego kibice protestują przeciwko robieniu z nich kozła ofiarnego, ci sami kibice (no, nie do końca - akurat Legioniści z grubsza niczego złego nie zrobili) później demolują stadion albo kopią kamerzystkę - to nie robi wjazdu na honor, ojczyznę i patriotyzm. Robi wjazd na bycie łysym, zmanipulowanym ułomem, który nawet nie nadąża za hasłami, które sam wykrzykuje.
Ale skąd wiesz, że to Ci sami ludzie? Bo mają taką samą koszulke na sobie jak inni? Ja widziałem może 50-60 Amikorzy którzy robili awanturę... Legia nic nie robiła. To znaczy, że 50 osób reprezentuje działania 6 tys. które przyjechało na meczi a wcześniej protestowało? Ty właśnie wrzuciłes wszystkich do jednego wora jak to robią media, a mówisz o zmanipulowanych ułomach...

Ktoś tu wczoraj pisał, że przez to ludzie boją się chodzić na mecze. Dziwnym trafem na mecze teorytycznie najniebezpieczniejsze zawsze najwięcej chętnych... dziwne...
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=25085
Ostatnio edytowane przez palikot : 04.05.2011 o godz. 12:37.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując