Wyświetl pojedynczy post
wroobel88
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2011, 09:50
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
To dla mnie? Chyba powinieneś ten prezent przekazać koledze Kluvi. Ja nie jestem zwolennikiem Seedorfa w Wiśle nawet gdyby były takie możliwości żeby u nas grał

wroobel88
Pozwolisz więc że w twoim imieniu przekaże Kluviemu

Kluvi proszę "prezent" od "wielbiciela"
http://i54.tinypic.com/kme7c.jpg

BTW
Nie wierzę że Seedorf wciągnłąłby naszą ligę jedną dziurką od nosa. Było już paru takich i pies z kulawą nogą o nich nie pamięta. Marco Reich i Uli Borowka z Niemiec. Też mieli rządzić i dzielić... a nikomu wcześniej nieznani Bruno, Norumbarena czy Cionek zrobili większą karierę w naszej kopanej.
Tak do Ciebie, bo jednak Seedorf to zupełnie inna liga niż Kew. Kew nigdy nie stanowił o sile reprezentacji, w przeciwieństwie do Seedorfa, który właśnie dlatego mógłby trochę ludzi na trybuny przyciągnąć. O Kew bardzo dużo ludzi usłyszało pierwszy raz kiedy od nas przychodził, a Seedorf to gwiazda światowej piłki jakby nie było. Reich i Borowka byli takimi trochę gwiazdami z odzysku, bo przychodzili do naszej ligi (o ile się nie mylę) po kilku latach od swoich najlepszych występów.
Sam nie wierze, ze Clarence do nas przyjdzie, bo najprawdopodobniej pójdzie do Brazylii skąd pochodzi jego żona.
Odpowiedz cytując