Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2011, 08:33
Widze niezdrowe akcje tutaj Ludzie, o sprawach kibicowskich powinni wypowiadac sie KIBICE, ludzie ktorzy chociaz RAZ w zyciu byli na stadionie w chwili, w ktorej strzelano karnego decydujacego o mistrzostwie/pucharze.
Nikogo nie bede usprawiedliwial, kazdy ma rozum i moze to i owo sobie wyobrazic lub uzmyslowic.
Co innego jest wjechac na murawe, co innego rozwalac bramy/naglosnienie/ciskac kamieniami w Policje. Do tego oberwalo sie jednej dziennikarce i to dosc mocno.
Z tym protestem troche strzal w stope, no ale coz... Ktos nie do konca sie ogarnal, przykre.

Denerwuje mnie tylko ciskanie "kibolami" na lewo i prawo, kazdy zna przypadki Wisly Krakow i Legii Warszawa i zaden kibic jednego czy drugiego klubu nie powinien szafowac wyrokami bo to smierdzi hipokryzja.
Kazdy z Nas dzwiga swoj krzyz ale to jest wliczone w rachunek bycia kibicem My jestesmy ponad to.

Jestem nienormalny. Powiem Wam jednak ze wole byc w oczach mediow spod znaku Szechtera czy Waltera nienormalnym.
Dla nich nienormalny jest honor, ojczyzna, patriotyzm. Dla nich nawet chce byc nienormalny bo gdyby mnie te cepy pochwalily to bym sie chyba powiesil. Nie bedzie mi zyd czy inny komuch wyznaczal standardow "normalnosci".

Skoro chcecie angielskich standardow, granice sa otwarte, tylko jak ruszycie dupe ze swojego krzeselka to wam dadza taka kare ze przez rok bedziecie zbierac na bilet powrotny do Polski. Szkoda ze nie chodziliscie na stadiony na poczatku lat 90. Wiele byscie zrozumieli, to jednak juz niemozliwe. Pozostaje Wam patrzenie na Anglie...przykre.
Nie lubie jednak "Kopac sie z koniem" Wiec na tym ten temat zakoncze.

PS: Dobrze ze admin wywalil pewien post, pewnego osobnika zamieszkujacego Warszawe bo chcialem goscia zjechac i bym nie oszczedzal w slowach. Wiedz tylko ze jestes HIPOKRYTA.

Macie tutaj jeszcze jednego kibola :
Dac mu zakaz stadionowy !!!
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 04.05.2011 o godz. 09:26.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując