Wyświetl pojedynczy post
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2011, 19:26
Ja mam gdzieś xklocka (tylko nie wiem gdzie. Jak znajdę to napiszę).

Do pobrania będą pełne wersje gier (do 50 zeta).

Co do PS Plus to :

"...

• Gry: ciesz się wieloma grami PlayStation Network, z serii minis oraz klasykami z PS one, a także awatarami i motywami dynamicznymi premium, o wartości co najmniej 1000zł rocznie. Zyskasz także wyjątkowe rabaty w PlayStation Store oraz wcześniejszy dostęp do wersji demonstracyjnych i próbnych wersji beta. Materiały w PlayStation Store są aktualizowane co miesiąc, zawsze więc masz coś nowego do zabawy.
  • Pełne wersje próbne gier: spróbuj zanim kupisz! Godzinne wersje próbne wybranych gier z PlayStation Network i wydawanych na płytach Blu-ray.
  • Automatyczne pobieranie: pobieraj najnowsze aktualizacje oprogramowania systemowego PS3, aktualizacje posiadanych gier, a nawet wersje demonstracyjne gier, bez kiwnięcia palcem.
..."

A Ty Dawid w ogóle wchodzisz online? Wśród znajomych mam napisane, że ostatni raz logowałeś się ze 2 miesiące temu
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 03.05.2011 o godz. 19:37.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując