Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2011, 11:38
Vinci napisał(a):Wyświetl post
No cóż, przyznam szczerze,że nie przyszło mi do głowy zestawiać tych dwóch wydarzeń w taki właśnie schemat. Bliższy jestem raczej stwierdzeniu, że jedno z drugim ma niewiele wspólnego.

Wątpię, by akurat wojskowi, zaangażowani w rozgrywkę na pograniczu pakistańsko-afgańskim, w ogóle zawracali sobie głowę tym, co dzieje się w Rzymie. W tego typu sprawach kwestia wiary czy beatyfikacji raczej nie ma większego znaczenia. Tam ludzkie życie traktowane nie jest przecież jako nietykalne, a w kategorii pionków na planszy.
Chciałbym żebyś miał rację. Jednak fakt że sprawa która trwała 10 lat znalazła swój finał ( zakładając ze faktycznie znalazła) akurat dzień po beatyfikacji jest zastanawiające. Wygląda na to że CIA wiedziało gdzie taliba szukać więc raczej by im już nie uciekł. Jak długo wiedzieli gdzie jest? Dlaczego broniła go tylko jakaś kobieta i kilka osób? Dlaczego ciało wyrzucono zanim ktokolwiek je zobaczył? Jak już powiedziałem da mnie ta sprawa śmierdzi ściemą. Może być tak ze Osamy nie ma już od kilku lat ... a teraz był dobry moment żeby się tym pochwalić.

Jot napisał(a):Wyświetl post
Zapomniałeś dopisać forumowiczu, że prawdziwy patriota nie kaleczy własnego języka.
Więcej czynów, mniej lansowatego pier.dolenia.
Powiedz to gajowemu Bo jego wyborcy nie mają moralnego prawa czepiać się kogokolwiek o ortografię. Chyba ze przeproszą za swojego wybrańca.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 03.05.2011 o godz. 11:59.
Hej Nasz TS !!