adam_09 napisał(a):

Chłopaki,
mógłby mi ktoś z Was powiedzieć czy kobiety też mogą stosować jakieś "spalacze" tkanki tłuszczowej ? Ewentualnie jakie polecacie ?
Moja dziewczyna chciałaby zrzucić parę kg, codziennie śmiga na rowerze 1,5 h ale jeśli istnieje możliwość przyspieszenia tego procesu to byłoby fajnie.
|
Jeśli nie ma żadnych przeciwwskazań od lekarza, ciąża, czy coś, to oczywiście, że może.
Wbrew pozorom kobieta to też człowiek
Jeśli bierze się za spalanie po raz pierwszy, to ja nie polecam żadnych spalaczy. Dieta, dieta i jeszcze raz dieta! Do tego 3-5x aeroby w tygodniu i cierpliwość

Polecam pić zieloną herbatę (liściasta, najlepiej z herbaciarni), która niesamowicie pobudza metabolizm i dostarcza wielu witamin. Ja sam jestem smakoszem herbat, głównie zielonych i piję je niemal codziennie w ilościach 1-1,5l. Mimo robienia masy.
Także jeszcze raz: dieta LowCarb, aeroby i zielona herbata - 2-3 razy dziennie, w tym 1 godz. przed treningiem.
A jak koniecznie chce jakiś spalacz, to na początek jakiś słabszy, np. Therm Line Olimpu. Dla mnie to wyrzucenie kasy w błoto i szkoda zdrowia, ale jeśli to motywuje...