Wyświetl pojedynczy post
mee
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2011, 12:33
Cóż, nie ma co się spinać, niestety jest parę spraw które wpływają na taki a nie inny obraz gry:
1. napastnik - no niestety Żuraw nigdy w takim układzie się nie sprawdzał więc jednak zły wybór Maskaanta. Rios i koniec (oczywiśce jak nie ma Gienka).
2. Rios niestety to piłkarz o zupełnie innej charakterystyce, do tego nie za wysoki, więc bez Gienka to za bardzo nie ma kto skoczyć do wrzutki i to jest moim zdaniem największy problem w wykańczaniu nieźle poukładanych ataków, ostatnie podanie jest bez głowy i raczej na aferę.
3. Nie widzę braku zaangażowania u zawodników, nie zgadzam się że liga jest coraz słabsza, moim zdaniem poziom organizacyjny i sportowy idzie w górę u pozostałych drużyn , żeby panować nad tą ligą trzeba mieć po prostu mocniejszą drużynę, a my mamy zalążek. Na szczęście Jaga przegrała więc jest status quo.
4. Nie ma co narzekać na obronę bo lepszej w tym momencie NIE MAMY. Każdy ma coś na sumieniu w każdym meczu, całe szczęście bramkarz coś jest w stanie wybronić.
5. Naprawdę nie jestem przekonany czy KIRM nie powinien usiąść na ławie z SOBOLEM. Mam takie wrażenie po ostatnich meczach, że za mało dają tej druzynie, WILK jest w tym momencie lepszy od Sobola, KIRM kopie się po czole, nie ma zwodu, dośrodkowanie 1 na 20, strzał 1 na 20, naprawdę wrzuciłbym meleksa z Małym na bok, do środka Gułę i spóbował jednak...
6. Wszyscy jada po Siwakowie a ja się pytam na kogo jak nie na niego można wrzucać piłki w pole karne (oczywiście jak nie ma Gienka )? On przynajmniej ma wzrost...( nie napisałem że umie grać głową, ale obiektywnie to kto oprócz Gienka umie?). Jakie zagrożenie stanowimy po rogu lub wolnym z boku? - ŻADNE.
7. Gra 1 na 1: tylko Mały i Meleks (ewentualnie Rios), to trochę mało biorąc pod uwagę, że tylko Meleks jest w stanie pozbyć się z sensem piłki jak już minie 2 zawodników...

Jestem dziwnie spokojny o mecz z Lechią, gorzej będzie z Lechem i Cracovią. Trzeba wygrywać bo Jaga ma dużo lepszy rozkład gier do końca..
Odpowiedz cytując