Wyświetl pojedynczy post
STARY WIŚLAK
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2011, 10:11
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Oprócz żałosnej gry naszych super piłkarzy we wczorajszym meczu (z tej drużyny trzeba na zbity pysk wyjebać 80% składu) jeszcze jedno zdarzenie w....iło mnie równie mocno. Skandowanie do piłkarzyków po takiej żenadzie "nic się nie stało" czy "czy wygrywasz czy nie..." po prostu mnie rozjebało.

Ta ekipa to zespół największych frajerów jakich miałem nieprzyjemność oglądać na Wiśle - jestem pewien, że te cienkie bolki nie zdobędą mistrzostwa mimo olbrzymiej przewagi jaką posiadali. Zapewne też wtedy od Was usłyszą "nic się nie stało".
Można być złym, można być w.k.u.r.w.i.o.n.y.m....drugi mecz w plecy...przewaga maleje...to fakt.

Ale takimi wypowiedziami, taką oceną drużyny i trenera...taką oceną wszystkich tych kibiców, którzy do końca wierzyli i starali się dodać serca i animuszu...z takimi wypowiedziami nigdy się nie zgodzę!!!

Mówić, że przyśpiewki "mnie rozjebały"...mówić, że "ta ekipa to zespół frajerów" to dla mnie nie pojęte.

"serek.c2"...wydaje mi się, że masz właśnie serek i mleko pod nosem...wstyd mi za takiego Wiślaka!!!
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
Odpowiedz cytując