Cytat:
|
Czyli sprzedaży internetowej dalej nie ma. Gdzieś słyszałem plote że ma ruszyć od meczu z Amicą.
|
Miała byc od meczu z Widzewem a od meczu z Jaga to raczej napewno. Tak samo jak stadion mial byc rok temu oddany
Cytat:
Co mam wymagac od siebie
Od 15 lat dre morde na meczach malo
|
No to dobrze i szacunek za to
Ale ogolnie nie powiesz mi ze sie dobrze dzieje na Wisle. Sa grupy osob ktore sie dwoja i troja robiac co tylko mozna ale ogolnie zaliczamy regres pod kazdym wzgledem i idziemy w kierunku stylu kibicowania jaki jest w Anglii wiec wymagajmy od siebie a nie tylko ogladajmy sie na klub czy gre pilkarzy. Nikt nas niema obowiazku zadowalac, to My jako ABG mamy obowiazek zachwycac swoja postawa reszte Polski
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.