Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2011, 13:07
Luzik Arbuzik Serge Branco pokazał że jest luzik arbuzik Serge Branco.

Na plac gry za Cikosza wszedł na freestylu z irokezem jakiś typ zgarnięty koło 7.30 rano z imprezy.W jego poczynaniach pełen luz, to ze był za wolny ..ba każdemu sie zdarza jak się podczas akcji myśli jaki kolor włosów miała dupa z która sie tańczyło ostatnio.
oczywiscie Serża w klubach nocnych przed meczem byc nie powinno i pewno nie było, ale tak facet dla mnie wyglądał.
Zero spinki,pełen luz. tylko coś takiego to przejdzie w A,B,C klasie ale nie wyżej gdzie chociaż troche zaangażowania jest potrzebne. Taki luźny styl najwidoczniej prezentuje Serge, ok, ale w związku z tym, trzeba mu skręcić kostke po prostu. On nie może juz kiedykolwiek wejśc na boiski w spotkaniu o mistrzostwo Ekstraklasy. Nie ma bata. Liga to nie gierki treningowe tutaj trzeba byc skupionym na maksa a nie bujac się.
Liczyłem ze Kamerunczyk z nawet ciekawym CV bedzie miał wiecej niz dobrze ułożoną stopę. Serżu rezerwuj już bilet do Niemiec,wracaj do swojego kolegi zrobic nowy tatuaż ale nie zabieraj nam mistrzostwa.

Czikosz,jesli zagra w meczu z Lechia bedzie oznaczało ze w meczu sie po prostu obsrał. Zawinił bramkę ,potem szukanie kontuzji by zwalic wine swego nieudolnego zagrania na jakąs dolegligość która mu doskwierała. Nie cenie takich zawodnikow. Kuba B potrafił biegac ze złamanym śródstopiem, Singlar nie mogł chodzić ale biegał. bez kitu, taki średni Peter Singlar cieszyłbym mnie na ławce,jako zmiennik.

i trzeci ... Kirm. Szuka gry,biega,rusza się ale ....brakuje mu przełamania. A im wiecej zmarnuje tym gorzej dla Nas. Wczoraj to juz kpina była, piłka mu pomiedzy nogami ucieka,to nie jest dobry znak dla piłkarza. Bo jesli siedzi,to idzie ale jeśli piłkarz sie urywa w bardzo łatwych sytuacjach to jego psychika momentalnie na tym cierpi. A to juz któryś mecz z kolei w którym Andraż a to nie trafia w piłke, a to idąc 3 na 2 źle podaje. Mam nadzieje ze sie przełamie w którymś z meczy,ze zrobi akcje w swoim (?) stylu i poczuje pewność bo na razie to jest jedna wielka nieporadność na której traci cały zespół.

Na Lechie, wystawić skład z GKS Bełchatów. Mały w Pruszczu niech sie pobawi,a w Gdańsku wejdzie na końcowke. Niestety, z Naszą średnią ławką nie ma kto go zastąpić, bo Sobola zamienić może Czarek Wilk.

A..Odnośnie Guły wczoraj ze nei wszedł. Mokro,ślisko. Jak sa dobre warunki Garguła leży w 2 akcjach na 3. Na takiej murawie jak wczoraj pewnie ciagle by sie przewracał i wstawał, dlatego akurat wejscie Sziwakowa rozumiem.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując