Wyświetl pojedynczy post
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2011, 11:57
danilo napisał(a):Wyświetl post
Wisła potrzebuje w lecie wzmocnień.
Marzą mi się takie.

Lewy obrońca- Dudu Paraiba (Widzew)
Najlepszy lewy obrońca w naszej lidze. Świetna technika, szybkość i znakomite rzuty wolne. Prawy obrońca- Najlepiej z zagranicy
W Ekstraklasie brakuje.

Stoper- Kamil Glik lub Sebastian Madera
Pograł w Serie A, gra w kadrze. Opinia o jego grze we włoszech jest mieszana, ale oglądałem kilka spotkań Bari i był pewny. W Wiśle może grać pare ladnych lat. Dobry obrońca, przyda się z pewnością.
Madera wyroznia się w każdym meczu Widzewa. Chłopak po przejściach, ale młody i z ogromnym talentem. Kwestia czasu zanim zagra w kadrze.

Skrzydłowy- Szymon Pawłowski lub Grzegorz Bonin
Pawłowski gdy jest zdrowy, jest nie do zatrzymania. Szybkość, drybling, dynamika i co ważne myśli na boisku.
Bonin ciągnie grę Górnika od kilku sezonów. Bardzo dobry skrzydłowy.

Pomocnik- Radek Majewski / Adam Matuszczyk / Łukasz Piątek
Majewski to uznana forma. 24-latek był gwiazdą ligi w barwach Groclinu i Polonii. Zbierałem o nim pliki video, mam ponad 1 gb materiałów, ma wspaniały przegląd pola i genialne ostatnie podanie. W Notts w większości grał w 1 składzie. Niejednokrotnie go chwalono!
Matuszczyk po kontuzji stracił miejsce w składzie. Można sprobowac go sprowadzic.
Piątek wyroznia sie w Polonii. Ciekawy gracz.

Napastnik- Ktoś z zagranicy lub Daniel Sikorski
Oglądam mecze Górnika i Sikorski to naprawde jest diament, tylko nieoszlifowany.
Adam Matuszczyk to bardzo dobry piłkarz, ale z pewnością nie przejdzie do nas. Jest za drogi, a poza tym gra w jeden z najsilniejszych lig europy - Bundeslidze.

Natomiast jestem przeciwny Piątkowi. Piłkarz to co najwyżej średni jak na polskie realia...To żadne wzmocnienie dla Wisły...

Glika komentować nie będę. Tak samo jak Bonina

Z resztą się zgadzam, fajnie byłoby mieć ich w drużynie.

Za to przytoczyłbym Małkowskiego, który w kontrakcie ma wpisaną sumę odstępnego 400 tyś. euro szybki, dobre dośrodkowanie, Dawida Plizgę o , Kaźmierczaka, świetna gra głową i kopyto w prawej nodze. Oraz Tadka Sochę.
Odpowiedz cytując