TommyTSW napisał(a):

Dokładnie, większość nie widziała Żurawia z przodu bo często cofał się do obrony Zresztą po tym co zagrał zawodnik z pękniętym jeżem na głowie nie było innego wyjścia.I chwałą mu za to bo mógł dupy z połowy nie ruszać grając na tej pozycji.
|
Żurawski został wystawiony na ŚRODKU ATAKU jako nasz JEDYNY NAPASTNIK i jego miejsce powinno być w POLU KARNYM PRZECIWNIKA. Najbardziej rozbawiły mnie sytuacje kiedy to Żuraw zamiast wbiegać w pole karne przy dośrodkowaniach zostawał przed polem karnym. Wtedy w jego miejsce na środek wbiegał Kirm, a kiedy okazywało się, że wrzutka była za mocna, to nie miał kto zamknąć akcji, bo Kirm musiał wejść na pozycje Żurawia, a na pozycji Kirma nikogo nie było.
Rios mnie pozytywnie zaskoczył. Szczerze mówiąc przez 10 minut pokazał więcej niż Żuraw przez 80.
Jedyny zawodnik, który nie zawiódł to był Pareiko. Jeszcze wyróżniłbym Meliksona, bo chłopak walczył ale poza tym nie widziałem pozytywów w naszej grze. Co więcej nie mamy zawodników, którzy mogliby zastąpić obecnych ponieważ na ławce nie ma ani jednego ofensywnego zawodnika na zmianę (ewentualnie Rios)