Nie ma co wylewac już tych pomyji na Żurawskiego , chociaz sam to robiłem to w ostatnim spotkaniu doszło do mnie że po prostu tak jak gramy w tej chwili , nie ma takiej możliwości aby Żurawski cokolwiek ustrzelił w ataku . Nie gramy pod niego - nie możemy się spodziewać jakichkolwiek rezultatów .
Żurawski na pewno nie jest tym samym Żurawskim co 5 lat temu , ale i Wisła gra całkowicie innym systemem . Niestety są to zmiany na gorsze . 4-4-2 jeszcze 5-10 lat temu super system , dziś zniszczony na poczet 4-3-3 , którym to grać Wisła nie potrafi i się moim zdaniem nigdy nie nauczy .
Oczywiście nie ma też co zwalać na system bo to zawodnicy a nie on biegają po boisku .
Branco to nawet już nie jest nieporozumienie . Niewiem czy ten gość podrobił swoje CV , za kogoś się tam przebrał , ktoś się dał naprawde nabrać . Taki zawodnik nie ma prawa grać w Wiśle . Gdyby przeanalizować dokładnie wszystkiego jego zagrania , straty , krycia , pojedynki 1 na 1 wyszło by że jest nie tylko najsłabszym graczem na swojej pozycji w ekstraklasie , ale jednym z najsłabszych zawodników całej ligii . Wstyd trzymać takiego człowieka w Wiśle . Mam nadzieję że RM zobaczy sobie przynajmniej ten mecz 5 razy na dvd i wyśle Branco tam gdzie jego miejsce . Na trybuny ( ale niech bilet sobie sam kupi ) .
Paljic - to nie jest obrońca więc co do cholery robi na obronie . Maaskant sam sobie strzelił w plecy że nie ZAŻĄDAŁ przed startem rundy wiosennej zakupu solidnego lewego obrońcy , nie posiadając ŻADNEGO w drużynie . Wczorajszy występ miał katastrofalny .
Małecki , Kirm - niech sobie zobaczą wraz z RM ten mecz minimum 5 razy i zastanowią się nad tym co oni wogóle chcą zrobic z piłką . Gdybym był piłkarzem to było by mi wstyd oglądać swoje takie popisy . Tym bardziej jeśli aspiruje do miana najlepszych zawodników na swojej pozycji w lidze .
Kirm wychodzi z kontrą i co , myśli tylko kiedy sie przewrócić .
Małecki gdy ma piłkę przy nodze to raz że uwaza że rywale to pachołki ktore się przed nim przewróca , a dwa że jest młodym Bogiem futbolu . Pora się obudzić Panie Małecki.
Reszta poza Pareiką zagrała po prostu słabo , nie będę już ich indywidualnie oceniał .
domin_czyzyny napisał(a):

chyba juz wszystko zostalo napisane, ale nie mozna wygrac meczu grajac ww 10 od poczatku, pozniej od 30 min. grajac w 9 a gdy wszedk sivakov w 8. To jest po prostu niemozliwe.
Mysle, ze chlopak z ME zagra lepiej niz Branco, temu gosciowi powinni od razu podziekowac, wyplacic co maja do wyplacenia i pozegnac na zawsze.
Sivakow w sytuacji jakij bylismy to sabotaz ze strony Maskanta, jedynie Gargula byl alternatywa. Zal zal zal, takie bledy na takim poziome profesjonalnej pilki.
|
Gdyby Sivakow strzelił od razu po wejściu na boisko ( a miał ku temu okacje ) to od razu byśmy powiedzieli że strzał w 10 Maaskanta . Życie jest przewrotne .