Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2011, 11:48
Nie ma co wylewac już tych pomyji na Żurawskiego , chociaz sam to robiłem to w ostatnim spotkaniu doszło do mnie że po prostu tak jak gramy w tej chwili , nie ma takiej możliwości aby Żurawski cokolwiek ustrzelił w ataku . Nie gramy pod niego - nie możemy się spodziewać jakichkolwiek rezultatów .
Żurawski na pewno nie jest tym samym Żurawskim co 5 lat temu , ale i Wisła gra całkowicie innym systemem . Niestety są to zmiany na gorsze . 4-4-2 jeszcze 5-10 lat temu super system , dziś zniszczony na poczet 4-3-3 , którym to grać Wisła nie potrafi i się moim zdaniem nigdy nie nauczy .

Oczywiście nie ma też co zwalać na system bo to zawodnicy a nie on biegają po boisku .

Branco to nawet już nie jest nieporozumienie . Niewiem czy ten gość podrobił swoje CV , za kogoś się tam przebrał , ktoś się dał naprawde nabrać . Taki zawodnik nie ma prawa grać w Wiśle . Gdyby przeanalizować dokładnie wszystkiego jego zagrania , straty , krycia , pojedynki 1 na 1 wyszło by że jest nie tylko najsłabszym graczem na swojej pozycji w ekstraklasie , ale jednym z najsłabszych zawodników całej ligii . Wstyd trzymać takiego człowieka w Wiśle . Mam nadzieję że RM zobaczy sobie przynajmniej ten mecz 5 razy na dvd i wyśle Branco tam gdzie jego miejsce . Na trybuny ( ale niech bilet sobie sam kupi ) .

Paljic - to nie jest obrońca więc co do cholery robi na obronie . Maaskant sam sobie strzelił w plecy że nie ZAŻĄDAŁ przed startem rundy wiosennej zakupu solidnego lewego obrońcy , nie posiadając ŻADNEGO w drużynie . Wczorajszy występ miał katastrofalny .

Małecki , Kirm - niech sobie zobaczą wraz z RM ten mecz minimum 5 razy i zastanowią się nad tym co oni wogóle chcą zrobic z piłką . Gdybym był piłkarzem to było by mi wstyd oglądać swoje takie popisy . Tym bardziej jeśli aspiruje do miana najlepszych zawodników na swojej pozycji w lidze .
Kirm wychodzi z kontrą i co , myśli tylko kiedy sie przewrócić .
Małecki gdy ma piłkę przy nodze to raz że uwaza że rywale to pachołki ktore się przed nim przewróca , a dwa że jest młodym Bogiem futbolu . Pora się obudzić Panie Małecki.

Reszta poza Pareiką zagrała po prostu słabo , nie będę już ich indywidualnie oceniał .

domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
chyba juz wszystko zostalo napisane, ale nie mozna wygrac meczu grajac ww 10 od poczatku, pozniej od 30 min. grajac w 9 a gdy wszedk sivakov w 8. To jest po prostu niemozliwe.

Mysle, ze chlopak z ME zagra lepiej niz Branco, temu gosciowi powinni od razu podziekowac, wyplacic co maja do wyplacenia i pozegnac na zawsze.

Sivakow w sytuacji jakij bylismy to sabotaz ze strony Maskanta, jedynie Gargula byl alternatywa. Zal zal zal, takie bledy na takim poziome profesjonalnej pilki.
Gdyby Sivakow strzelił od razu po wejściu na boisko ( a miał ku temu okacje ) to od razu byśmy powiedzieli że strzał w 10 Maaskanta . Życie jest przewrotne .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 01.05.2011 o godz. 11:51.
Odpowiedz cytując