orzeu napisał(a):

To nie sa rury z pcv tylko prawdopodobnie stalowe w izolacji do fancoila czy co tam wisi (pompa ciepla?)
Wytkonczenie wentylacji (kratki) wskazuje ze sufit jest w ogole nieprzewidziany. Ale cop tam robi ten wielki rozmiarem tlumik to jest dla mnie zagadka.
Konstrukcja pod sufit podwieszany obnizyla by to co jest w tej chwili o jakies 7-8cm, zakladajac zalamanie sufitu w miejscach gdzie instalacja schodzi najnizej nie obnizyloby to drastycznie pomieszczenia. .
Rozjebaly mnie przy okazji drzwi, jesli sa docelowe to nie mam pytan. Najtansze kiblowe drzwi z Castoramy do szatni 12-krotnych mistrzow Polski. Plus klamka i zamek jak z magazynu remizy strazackiej w Pstrochowie Malym. Opcja full wypas na obiekcie za pol miliarda.
Ciekaw tez jestem co z elektryka i automatyka bo jak na razie to dumnie wisi sobie badziewne oswietlenie tymczasowe.
No i jeszcze jedno, pomieszczenie na pierwszy rzut oka wyglada jakby nie mialo posadzki ale sadzac wlasnie po drzwiach juz chyba zostala wykonana. Mam jednak nadzieje ze posadzki jeszcze nie ma, a drzwi sa tymczasowe. Na niezrobiona posadzke wskazuja krzywizny podlogi, zwlaszcza przy drzwiach wejsciowych. To z kolei zabierze nam kolejne kilkanascie cm z pomieszczenia wiec na sufit chyba rzeczywiscie nic nie zostanie. Tak niskie pomieszczenia na szatnie, w zasadzie najbardziej reprezentatywne pomieszczenia w calym tym budynku. Jak mozna cos takiego spierdzielic to jest niepojete. Nie mam pytan do IDIOTY ktory to projektowal i drugiego DEBILA ktory wypuscil to na przetarg za publiczne pieniadze. Tym ludziom nalezy sie proces o niegospodarnosc i dyscyplinarne wyrzucenie z roboty z hukiem jak po bombie wodorowej. Jakis ....a filarek z prawej strony i za nim miejsce w sam raz na co najwyzej czyjes buty, z drugiej strony sciany polamane jak w kiepskim dowcipie. No ludzie przeciez to jest chyba sabotaz, nie wierze ze mozna byc tak dretwym projektantem zeby w jednym pomieszczeniu popelnic tyle bledow.
|
mnie osobiście to pomieszczenie przypomina bardziej bunkier niż szatnie( zresztą jak cały stadion) zaczynam się poważnie zastanawiać czy jest jakaś część stadionu która nie została spier....na