|
Patrzę właśnie na wynik Polonii ze Śląskiem (troche mnie omineło ), tym Śląskiem zdziesiątkowanym przez kontuzje i tą Polonią kroczącą od zwycięstwa do zwycięstwa , może mi ktoś wytłumaczyć czy Śląsk znowu zaparkował autobus , czy stał się inny cud że Śląsk ten mecz wygrał ?
Jako że mecz Wisły z Górnikiem jeszcze oglądałem , tak jestem totalnie zażenowany . Prawą stronę obrony mamy najgorszą w całej ekstraklasie . Wierzę że wyjdziemy z tego dołka , ale z taką padaką nie mamy czego szukać w pucharach .
Kiedyś Polska grała na rzuty rożne , my teraz gramy na dośrodkowania . Jednak Maaskant ma troche wspolnego z Piechniczkiem ( chwalącego Polskę za rzuty rożne ).
PS. Nie wiem czy nie lepszym sposobem na wyłonięcie pucharowiczów i mistrza Polski w tym sezonie było by losowanie jak w loterii fantowej , przynajmniej nie musielibyśmy oglądać takich żenujących spotkań , a może zawieszając rozgrywki na pół roku piłkarze mieli by wiecej czasu na trening , bo spotkania ekstraklasowe są dla nich za dużym wyzwaniem .
|