|
Zaciskalem zeby przez ostatnie kolejki (straty punktow) i z po irytowaniem czytalem co niektorzy wypisywali na temat tego KOLCZA. Prosze Was niewypisujcie glupot na jego temat, ze niby ma koncepcje , zgrywa druzyne itp itd... ze niby mamy szczescie ze u nas trenuje i ze widzicie poprawe gry Wisly... Ja tam widze jak sie cofamy w rozwoju tzn powiem inaczej, wrocilismy do punktu wyjscia. Maskant to tak pies Skorza a Genkow to taki Brozek czyli wszystko po staremu, no ale zaraz pewnie znawcy rykna ze Maskant wygrywa(l) a ja powiem ze poprostu ze farcil i mu sie fart skonczyl. Zapominacie ze Parejko broni nam 3 sety na mecz wiec dodajcie 3 bramy do kazdego naszego wyniku i zobaczycie ile punktow bysmy uzbierali. Ten sam chaotyczny system co ze Sllaskiem i korona ,tyle ze teraz Gornik niemusial przyjechac autobusem bo wiedzieli jaka trenejro rysuje chlopki na desce wiec nam strezlili tylko 2. Ja na pilce moze sie nieznam tak jak nasi wielbiciele Maskanta jak i on sam ale wiem o co w niej chodzi i dlaczego já ogladam . A GWIAZDKA meczu wedruje do tego z irokezem ze obnazenie glupoty Maskanta bo chyba nikt normalny niepozwolil by mu ubrac koszulki meczowej a co dopiero byc przekonanym ze oto ten dziwolag jest gotowym zamiennikiem tylnych pacholkow... Niekedy trzeba pobiegac po osiedlu z godzinke zeby zarobic na meczowa koszulke a tu taki debil ma za frajer i jeszcze mu za to placa. Wszystkim co po wywiadzie z Trenerem piali z zachwytu i juz wybierali sie z nim na pedalowanie po plantach prponuje zeby zaopatrzyli sie w bidony i dralowali prosto z Nim na Benelux. Jego ~ Gazela~ ma bagarznik iec zaladujcie ze soba Irokeza, Araba i Jajensa a w Niemczech sie zmienicie. Dziekuje
Ps: Mam udokumentowane ADHD , DYSLEKCJE, DYSGRAFIE , DYSKocos tam wiec prosze bez pouczajacych komentarzy. TYLKO WISLA - RKC
Powód: Zalaczniki :)
Ostatnio edytowane przez Dariook : 30.04.2011 o godz. 19:21.
|