Wyświetl pojedynczy post
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2011, 18:54
Jestem pewien, że na trybunach było z około 100 osób lepszych od paralityka z nazwiskiem Branco na koszulce.
Myślę, że nawet Stachowiak byłby w stanie go okiwać, przez pierwsze 10 minut jego gry na boisku myślałem, że jest pijany. Serio, biegał, wróć, chodził po boisku zawsze nei tam gdzie miał iść, ustawiał się żenująco, przegrał 100% pojedynków 1 na 1, na jego plus zaliczymy to, że nie strzelił samobója.

W dniu jutrzejszym powinniśmy obejrzeć informację, że zerwane zostały kontrakty z Branco, Żurawskim, Łobodzińskim, Sivakovem, czyli piłkarzami, z których nie ma żadnego pożytku, a śmiem twierdzi, że każdego z nich z lepszym skutkiem zamieniłby ktoś inny (w ataku, choć to brzmi nieprawdopodobnie, mógłby być z tym problem).

Rozumiem, że mamy grać piłka, ale aż kur*ica człowieka na trybunach bierze, jak widzi to w jaki sposób obrońcy Wisły podają sobie piłke w polu karnym. Przecież oni powinni śladem Clebera wybić tą piłkę jak najdalej, najlepiej w aut, a nie bawić się w polu karnym. Pierwszy gol to dwa kiksy, drugiego już nie pamiętam, ale wydaje mi się, że to też był niezły pokaz nieporadności defensywy.
Odpowiedz cytując