Wyświetl pojedynczy post
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2011, 17:33
Ludzie nie popadajmy w paranoje z jednej skrajności w skrajność

Nie można mówić,że Wisła nie ma wypracowanych pewnych schematów gry bo to jest śmieszne..jak również nie można mówić ,ze jest super jak się przegrywa 2 mecze z rzędu.

Co mnie w....ia to fakt,że gra Siwakow a jest żenująco słaby,nie będę się wypowiadał o Branco bo to nie ma sensu,kto oglądał mecz ten wie o co mi chodzi i pewnie jak powiem ,że gra jak patałach to nikt nie zaprzeczy.

Rios znów w 10 min pokazuje mi,że jest zdecydowanie lepszy niż Żurawski nie wiem jak Maskant nie dostrzega tego od paru miesięcy?

Nasz trener mówi,że co weekend wybiegają najlepsi i ja mu w to wierzyłem..natomiast z każdym tygodniem przestaje..Rios zawsze jak wejdzie to jest aktywny,zawsze się pokaże z dobrej strony po zmianie,czy to gra 3,5 czy 15 min to stara się i widać go na boisku,[nie twierdze,że ma grać w pierwszym składzie gdy wyzdrowieje Genkow] ale Żuraw jak wchodził na końcówki to nie pokazywał nic,a teraz przez 2 kolejki gdzie miał więcej minut na boisku tylko to potwierdził,że jest już słabszy niż kiedyś i słabszy od Riosa..Trenerze dlaczego Żuraw a nie Rios?

Kozłem ofiarnym stał się Garguła po meczu z Podbeskidziem..gdzie cały zespół zagrał fatalnie i siedzi na ławie,natomiast Sivakow który dostaje tych szans dużo,praktycznie w każdym meczu [o zgrozo] jest pierwszy do zmiany a gra piach,zero! wszystkie piłki w poprzek i do tyłu po co nam w takim razie 2 def. pomocników? i tu dochodzimy do Sobola,ilu z Was ma odczucie ,że Wilk prezentuje się lepiej? Sobol bez kartki w meczu ? niewykonalne.Powiecie mi,że to dlatego że walczak,że to tamto..a Ja Wam powiem,że gówno prawda..spóźniony jest i dlatego musi ratować się faulem nie naskakuje na Niego i nie jestem jakimś kibicem sukcesu ,żebyście się na mnie zaraz nie rzucili na pożarcie ale tak to wygląda.

Jaliens też nie zachwyca,chociaż ostatnio wydawało mi się,że złapał Swój rytm,Swój [mam na myśli przyzwoity] a nie ten który miałem przed oczami jak czytałem nagłówki gazet że przychodzi gwiazda nie z tej ziemi i będzie robił furorę

Tak więc takie wnioski mi się nasunęły nie po tej kolejce ale od 3 tyg miałem takie przemyślenia.

Trzymać jak najdalej od pierwszej 11stki Branco i Sivakowa i dawać więcej szans Riosowi i Gargule tak to widze
Odpowiedz cytując